Το Evari 856 είναι μία ένα ποίημα από τιτάνιο και ανθρακονήματα

Evari 856

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πρεμιέρες στο φετινό Eurobike που διεξάγεται τις επόμενες ημέρες στη Φρανκφούρτη, είναι αυτή του Evari 856. Ένα e-bike που πραγματικά εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του.

Η Evari είναι μία βρετανική εταιρεία που καλείται να τα βάλει με τον ισχυρό ευρωπαϊκό ανταγωνισμό και το κάνει με προοπτικές. Το 856 έχει παρουσιαστεί διαδικτυακά και αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση σε event.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εντυπωσιακού σχεδιασμού, με μοντέρνο design, καθαρές γραμμές, μινιμάλ προσέγγιση. Όλα τα καλώδια είναι ενσωματωμένα στο πλαίσιο, με τα φωτιστικά σώματα να αποτελούν επίσης κομμάτι του.

Περνώντας στον τομέα των υλικών, η Evari χρησιμοποίησε τιτάνιο και ανθρακονήματα και μάλιστα δεν περιορίστηκε στον σκελετό. Τα χρησιμοποίησε σχεδόν σε όλα τα μέρη του.

Προσφέρεται είτε με μία ταχύτητα είτε με speed hub Rohloff E14, με τον κατασκευαστή να κάνει λόγο για παροιμιώδη αξιοπιστία και εύκολη χρήση. Και στις δύο περιπτώσεις, το βάρος είναι σταθερό, στα 17.8 κιλά.

Το Evari 856 εφοδιάζεται με μπαταρία Bosch PowerTube 500 που υπόσχεται αυτονομία 70 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Η τελική ταχύτητα είναι στα 25 χιλιόμετρα την ώρα. Τα φρένα είναι υδραυλικά, Magura MT4, ενώ πατά σε τροχούς 29 ιντσών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό το εντυπωσιακό e-bike θα είναι στις ευρωπαϊκές αγορές μέσα στον Αύγουστο αλλά οι τιμές ακόμα δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Αυτό αναμένεται στην έκθεση Eurobike, που θα πραγματοποιηθεί 13 με 17 Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ