Είναι αυτό το ελαφρύτερο e-bike στον κόσμο;

ARES Super Leggera

Το όνομά του είναι Super Leggera, είναι προϊόν της συνεργασίας της ARES με την HPS (High Performance Systems) και διεκδικεί τον τίτλο του ελαφρύτερου e-bike στην παγκόσμια αγορά, καθώς ζυγίζει μόλις 9 κιλά!

Η ιταλική εταιρεία σχεδιασμού συνεργάστηκε με την εταιρεία προηγμένης τεχνολογίας που ειδικεύεται σε ιδέες που αφορούν κάθε μορφή της κινητικότητας και το αποτέλεσμα αυτής της διετούς συνεργασίας, ήταν αυτό το καλαίσθητο και... φτερό στον άνεμο ηλεκτρικό ποδήλατο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Οι ARES και HPS πραγματοποίησαν ατελείωτες δοκιμές, τόσο στο εργαστήριο όσο και στο δρόμο, καλύπτοντας χιλιάδες χιλιόμετρα, αξιοποιώντας την εμπειρία βετεράνων επαγγελματιών ποδηλατών ώστε να αναδείξουν τις δυναμικές αξίες αυτού του αγωνιστικής έμπνευσης e-bike. Η ARES επιμελήθηκε το σχεδιασμό του πλαισίου κι όλες τις λεπτομέρειες. Η HPS παρείχε την εξειδίκευσή της στο κομμάτι της μηχανολογίας. Το αποτέλεσμα της συνεργασίας είναι αυτό το προηγμένο e-bike από ανθρακονήματα, που όμοιό του δεν υπάρχει στην αγορά. Το ARES Super Leggera by HPS είναι ένα κορυφαίου επιπέδου e-bike, που για πρώτη φορά, ζυγίζει μόλις 9 kg», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της ARES.

Καλά όλα αυτά, όμως ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες. Είναι το ελαφρύτερο παραγωγής αφού υπάρχει και το Freicycle που ζυγίζει 6.8kg αλλά καλείσαι να το συναρμολογήσεις μόνος σου. Επίσης υπάρχει το HPS Domestique που ζυγίζει 8.5kg αλλά εδώ η ARES σκέφτεται πονηρά. Μετρά δίχως πετάλια, βασιζόμενη στο γεγονός πως στο δικό της τρόπο ζυγίσματος, εξαιρούνται αφαιρούμενα μέρη που συνήθως οι «πελάτες» μπορεί να επιλέξουν δικές τους, ιδιαίτερες λύσεις. Όπως για παράδειγμα τα πετάλια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά ακόμα κι αν δεν σας ενδιαφέρουν μερικά γραμμάρια πάνω, μερικά γραμμάρια κάτω, υπάρχουν κάποιοι άλλοι αριθμοί που αφορούν στο ARES Super Leggera που μάλλον θα σας ενδιαφέρει. Ο ηλεκτροκινητήρας είναι στα 200 watt και ουσιαστικά παρέχει περιορισμένη υποβοήθηση στον αναβάτη.

Κι αν το προσπεράσετε αυτό, αν προσπεράσετε το γεγονός πως ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί λεπτομέρειες όπως η χωρητικότητα της μπαταρίας, αυτό που δεν θα προσπεράσετε είναι η τιμή.

Διότι κάθε ένα από τα πρώτα συλλεκτικά 24 Super Leggera θα έχουν τιμή απόκτησης στα 18,950€!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ