Τα νέα eBikes της Porsche

porsche e-bike

Η Porsche επέκτεινε τη γκάμα της σε ότι αφορά σε προϊόντα e-mobility, παρουσιάζοντας δύο νέα eBikes, που αποτελεί αντάξια μέλη της οικογένειας του γερμανικού brand.

Ο λόγος για το eBike Sport που παρουσιάζεται ως ο ιδανικός συνοδοιπόρος για καθημερινή χρήση και το eBike Cross που είναι φτιαγμένο για τα δύσκολα. Αμφότερα «γεννήθηκαν» σε συνεργασία με τους ειδικούς στον τομέα των ηλεκτρικών ποδηλάτων, την εταιρεία Rotwid, ενώ κατασκευάζονται στο Ντάιμπουργκ της Γερμανίας.

Αμφότερα έχουν πλαίσιο από ανθρακονήματα, ο σχεδιασμός του οποίου έχει αντλήσει έμπνευση από τις γραμμές της Porsche Taycan. Εφοδιάζονται με κινητήρα Shimano τελευταίας γενιάς και φρένα υψηλής απόδοσης από τη Magura.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Porsche eBike SPORT

Porsche eBike Sport
Τέλειο για την καθημερινότητα, είτε αυτή είναι εντός αστικού τοπίου, είτε στην εξοχή. Είτε απολαμβάνετε βόλτες είτε πάτε στη δουλειά. Προσφέρει σπορ και ισορροπημένη απόδοση, στην άσφαλτο αλλά και σε απαλό έδαφος. Ο νέος, ισχυρός και εξαιρετικά συμπαγής κινητήρας Shimano EP8, παρέχει υποστήριξη μέχρι και τα 25km/h. Συνεργάζεται δε με ηλεκτρονικό σύστημα αλλαγής ταχυτήτων από την ίδια εταιρεία. Τα φρένα υψηλής απόδοσης της Magura, που είναι ενσωματωμένα στο τιμόνι, εξασφαλίζουν πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή. Ο κομψός και καθαρό σχεδιασμός τονίζεται από τα M99 LED από τη Supernova, που κι αυτή με τη σειρά της ξεχωρίζει στον τομέα της.

Porsche eBike CROSS
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Porsche eBike Cross
Αυτό βρίσκεται στο φυσικό του χώρο όταν βρίσκεται στην ύπαιθρο. Ο κινητήρας της Shimano αναδεικνύει τις ικανότητες του και σε δύσκολα εδάφη, προσφέροντας σταθερά μέγιστη απόδοση, δίχως όμως να χάνεται η φυσική αίσθηση. Οι δίσκοι φρένων της Magura-MT Trail είναι έξτρα-ανθεκτικοί στη θερμότητα, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη επιβράδυνση ακόμα και σε κατηφορικά κομμάτια. Όσο για το μηχανικό σύστημα αλλαγής ταχυτήτων Shimano XT 12, επιτρέπει γρήγορες αλλαγές, ανάλογα τις ανάγκες του ποδηλάτη ή τις απαιτήσεις του τερέν. Το εργονομικά σχεδιασμένο τιμόνι εγγυάται πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή και εκεί βρίσκεται και η έγχρωμη οθόνη της Shimano, που ενημερώνει για την ταχύτητα, την απόσταση που έχει διανυθεί αλλά και την αυτονομία. Όσο για το ανθρακονημάτινο πλαίσιο, συνδυάζει τέλεια το στιλ, με το πνεύμα της περιπέτειας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ