Ανεβαίνουν οι τιμές και στα e-bikes

Rad Power Bikes

Το κύμα ανατιμήσεων στην παγκόσμια αγορά, δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και τον δημοφιλή τομέα των e-bikes. Ήδη, μεγάλοι κατασκευαστές έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν νέες τιμές και... όποιος πρόλαβε να αγοράσει, πρόλαβε!

Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα της Rad Power Bikes – είναι το μεγαλύτερο Brand στον τομέα των e-bikes στη τεράστια αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, με πωλήσεις που επεκτείνονται σε παγκόσμιο επίπεδο. Μάλιστα πρόσφατα είχε λάβει χρηματοδότηση της τάξης των 300 εκ. δολαρίων ενώ οι πωλήσεις της, ξεπερνούν τα 350 χιλιάδες κομμάτια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρά τα παραπάνω, η εταιρεία με βάση το Seattle, σόκαρε τους πιστούς της πελάτες αφού ανακοίνωσε νέες τιμές για όλα τα μοντέλα της, οι οποίες είναι αρκετά αυξημένες!

Πράγμα που οφείλεται σε μία σειρά από λόγους: από τις ελλείψεις σε πρώτες ύλες όπως το αλουμίνιο, ως την εκτόξευση στα κόστη αποστολής αλλά και την ισχυροποίηση του κινέζικου Γιουάν έναντι του Δολαρίου.

Ας δούμε την άνοδο των τιμών. Ξεκινώντας από το RadMission, που αποτελεί τη βάση στη γκάμα της συγκεκριμένες εταιρείας. Μέχρι τώρα, κόστιζε 999 δολάρια – τώρα κοστίζει 1199! Το αμέσως επόμενο, το αναδιπλούμενο RadMini, σκαρφαλώνει από τα 1299, στα 1499 δολάρια και αντίστοιχο μοτίβο συναντάμε σε όλη τη γκάμα.

Όλα αυτά δεν είναι μία αυτόνομη ιστορία με αρχή και τέλος αλλά δεδομένου της θέσης της Rad Power Bikes στην αγορά, πρέπει να θεωρηθεί σημάδι για όσα έπονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ