Οι καινοτόμες λύσεις του Fulpra L1 Cargo Bike (video)

Fulpra L1 Cargo Bike

Το Fulpra L1 Cargo Bike αποτελεί μία πρόταση που αλλάζει για τα καλά τα δεδομένα στον τομέα των αστικών μεταφορών/διανομών.

Αποκαλύφθηκε στην IAA 2021 και αποτελεί ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με τρεις ρόδες, που διαθέτει ζηλευτό αποθηκευτικό χώρο και πολλές δυνατότητες διαμόρφωσής του!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, ο χώρος φόρτωσης ανέρχεται στα 300 λίτρα (!), η δομική του αντοχή επιτρέπει μεταφορές φορτίου που ξεπερνά τα 300 κιλά και όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, όλος αυτός ο χώρος μπορεί να εναρμονιστεί στις ανάγκες του κατόχου του. Να μπουν ράφια, να αξιοποιηθεί σύστημα φόρτωσης/εκφόρτωσης αλλά και άλλες «έξυπνες» λύσεις.

Το δημιούργημα της Ολλανδικής Fulpra Motors αξιοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα 1000 watt, που εξασφαλίζει 130 Nm ροπής και προσφέρει μέγιστη ταχύτητα στα 25 χιλιόμετρα/ώρα.

Το L1 Cargo Bike χρησιμοποιεί μπαταρία της επίσης Ολλανδικής Cleantron. Μάλιστα φέρει και δεύτερη, αμφότερες τοποθετημένες κάτω από τον αποθηκευτικό χώρο, που συνδυαστικά προσφέρουν αυτονομία που αγγίζει τα 80 χιλιόμετρα.

Δείτε το Fulpra L1 Cargo Bike εν δράσει, στο video που ακολουθεί...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ