Η Serial 1 της Harley-Davidson κατακτά τον κόσμο

Serial 1

Η «επίθεση» της Harley-Davidson στον κόσμο των e-bikes όχι απλά συνεχίζεται αλλά ολοένα και ανεβαίνει επίπεδο! Το θρυλικό brand των δύο τροχών, δημιούργησε το παρακλάδι που ακούει στο όνομα Serial 1 και πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με τρία ηλεκτρικά ποδήλατα, γεμάτα τεχνολογικές λύσεις όπως οι αυτόματες αλλαγές ταχυτήτων αλλά και ενδιαφέρουσες πινελιές όπως η ειδική θήκη για γάντια, ήρθε η Ευρώπη.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού λοιπόν έκανε δυναμική είσοδο και στις αγορές της Γηραιάς Ηπείρου (Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Τσεχία, Φινλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ολλανδία, Λουξεμβούργο, Πορτογαλία, Ισπανία, Νορβηγία, Πολωνία, Σουηδία, Ελβετία και Μεγάλη Βρετανία), η Serial 1 επεκτείνεται ακόμα περισσότερο με το επόμενο βήμα να είναι στον Καναδά.

Με 15 σημεία πώλησης (σε αντιπροσωπίες της Harley-Davidson) πέραν της δυνατότητας online αγοράς και τρία μοντέλα στη... βιτρίνα: MOSH/CTY, RUSH/CTY και RUSH/CTY Step-Thru.

Όλα τα μοντέλα αξιοποιούν τον κινητήρα S Mag της Brose, με μπαταρίες τεχνογνωσίας της Harley-Davidson που είναι τοποθετημένες στο πλαίσιο και είναι 529 Wh στο MOSH και 706 Wh στο RUSH, με τον κατασκευαστή να κάνει λόγο για αυτονομία της τάξης των 168 και των 185 χιλιομέτρων αντίστοιχα.

Με αυτό το ρυθμό, είναι θέμα χρόνου να δούμε τη Serial 1 να κινείται και... ανατολικά!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ