Αυτό το Volkswagen ID.Buzz διαθέτει κρεβάτι και κουζίνα

volkswagen id.buzz

Η γερμανική εταιρεία παρουσιάζει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ένα εξόχως ενδιαφέρον kit μετατροπής του αυτοκινήτου σε μίνι τροχόσπιτο, προσθέτοντας κάποια πρόσθετα στοιχεία στον εξοπλισμό για camping.

Οι δυνατότητες του Volkswagen ID.Buzz είναι αναμφισβήτητα μεγάλες και μία από αυτές, που ενδεχομένως πολλοί θα λατρέψουν, ανάμεσα σε αυτούς βρισκόμαστε και εμείς, είναι εκείνη του πακέτου… του αυτοκινούμενου. Είναι απολαυστικό και περιπετειώδες ταυτόχρονα να μπορείς να ταξιδεύεις, έχοντας μαζί σου όλα τα απαραίτητα για λίγες μέρες. Να είσαι ανεξάρτητος τόσο από άποψης μετακίνησης, όσο και διαμονής, συν τις υπόλοιπες παροχές που ποικίλουν.

volkswagen id.buzz b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ηλεκτρικό βανάκι ονομάζεται Ququq Bus Box και περιλαμβάνει ένα παχύ αναδιπλούμενο στρώμα, βαμβακερά καλύμματα κρεβατιού, δύο σόμπες με καυστήρα αερίου και δύο δεξαμενές νερού 10 λίτρων, με βρυσάκι. Επίσης, προαιρετικά μπορεί να τοποθετηθεί και ψυγείο 15/20 λίτρων, το οποίο να λειτουργεί με 12 volt, καθώς και μια ηλεκτρική εστία.

Σε αυτά συνυπολογίστε την πανοραμική γυάλινη οροφή του οχήματος, που θα σας επιτρέπει να θαυμάσετε τα αστέρια στον ουρανό, χαλαρώνοντας απερίσκεπτοι στο εσωτερικό. Η συμβίωση με το συγκεκριμένο ID.Buzz LWB (με το μακρύ μεταξόνιο,) θα μπορούσε πραγματικά να γίνει μια θαυμάσια εμπειρία.

volkswagen id.buzz c

Εξυπακούεται πως ο εξοπλισμός σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ανεξάντλητος. Ο πελάτης έχει να επιλέξει ακόμα, εάν και εφόσον το επιθυμεί, να βάλει tablet στα προσκέφαλα των καθισμάτων για μουσική ή προβολή ταινιών, σχάρα στην οροφή του αμαξώματος για σανίδες του surf και πολλά άλλα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι σαφές ότι έχουμε να δούμε κι άλλες παρόμοιες προτάσεις στο μέλλον για το Volkswagen ID.Buzz.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ