Ποιο μυστικό κρύβει αυτό το σπάνιο Volkswagen -Τι το κάνει μοναδικό στον κόσμο

VW T2

Αυτό είναι ένα ανακατασκευασμένο Volkswagen Type 2 Schulwagen του 1955, που πέρασε 43 χρόνια σε έναν αχυρώνα.

Η ενδιαφέρουσα ιστορία του γερμανικού van, ξεκινά με τη διαδικασία αποκατάστασής του, η οποία διήρκεσε πέντε μήνες. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αφαιρέθηκαν 10 στρώσεις χρώματος, μέχρι να αποκαλυφθεί το αρχικό που βρισκόταν από κάτω.

VW T2 b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η βαφή και τα λογότυπα ανανεώθηκαν και το αποτέλεσμα δείχνει ένα όχημα, που μοιάζει σαν να βγήκε μόλις από το εργοστάσιο. Το συγκεκριμένο Type 2 Schulwagen, χρησίμευε ως εκπαιδευτικό αυτοκίνητο του προσωπικού της Volkswagen στις ΗΠΑ, ώστε να υποστηρίζει το δίκτυο των dealers. Η VW είχε αγοράσει συνολικά 14 τέτοια μοντέλα, που γύριζαν όλες τις αντιπροσωπείες της χώρας.

Αν και το εξωτερικό είναι όπως ακριβώς έμοιαζαν όλα τα Kombi της εποχής, το εσωτερικό ήταν κατάλληλα διαμορφωμένο με πάγκους εργασίας, διάφορα συρτάρια και φυσικά εργαλεία για να διευκολύνεται ο σκοπός του. Μέσα υπήρχε ακόμα και ένας κινητήρας VW, για να βοηθά στην εκπαίδευση.

VW T2 c

Σήμερα, η εταιρεία παρουσιάζει το σύγχρονο Buzz Cargo Miele ServiceVan, που σχεδιάστηκε σε συνεργασία της CS/Wurth και της Volkswagen Commercial Vehicles. Οι τεχνικοί θα χρησιμοποιούν το βανάκι με τον ίδιο σχεδόν τρόπο, όπως έκαναν και στο παρελθόν οι άνθρωποι με το Type 2 Schulwagen.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζουμε επίσης το Renndiest Van, ένα όχημα που υποστήριζε παλιά, τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Porsche, ξεκινώντας από το Mille Miglia το 1954. Ένα καινούριο Buzz αντίστοιχα, θα βρίσκεται δίπλα στην εταιρεία για το Porsche Carrera Cup και το Porsche Sports Cup Γερμανίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ