Έτοιμη η έκδοση τροχόσπιτου του VW Multivan T7

Volkswagen Multivan T7 California Concept 1

Το πρωτότυπο camper van της Volkswagen μας προϊδεάζει για τις δυνατότητες του νέου Μultivan T7, λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση της έκδοσης παραγωγής που έχει προγραμματιστεί για το 2024.

Η Volkswagen παρουσίασε το νέο Multivan T7 California Concept που προορίζεται για κατασκηνωτές και λάτρεις της φύσης, προσφέροντάς τους όλα όσα μπορούν να χρειαστούν, πάντα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Volkswagen Multivan T7 California Concept 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πρωτότυπο διαθέτει δύο πλευρικές συρόμενες πόρτες και το εσωτερικό του ξεχωρίζει για την σωστή χωροταξική εκμετάλλευση. Είναι δεδομένο ότι διαθέτει κουζίνα, σύστημα θέρμανσης και ψύξης, νεροχύτη και ψυγείο, ενώ όπως είναι ευκόλως κατανοητό διαθέτει πληθώρα αποθηκευτικών χώρων.

Volkswagen Multivan T7 California Concept 3

Σύμφωνα με την γερμανική εταιρεία, η ύπαρξη δύο συρόμενων θυρών στο πλάι του αυτοκίνητου δημιουργούν τρεις ζωνών. Στην πρώτη οι επιβάτες μπορούν να εισέλθουν και να εξέλθουν από τη δεξιά πλευρά του αμαξώματος για να κάνουν όλες όσα απαιτεί η καθημερινότητα. Σε στιγμές χαλάρωσης, αυτή η ζώνη/περιοχή αποκτά τέντα για να προσφέρει σκίαση στον περιβάλλοντα χώρο. Η ζώνη τρία βρίσκεται από την άλλη πλευρά του βαν, διαθέτει και αυτή τέντα και ενδείκνυται για μαγείρεμα και φαγητό.

Volkswagen Multivan T7 California Concept 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενδιάμεσα βρίσκεται η ζώνη δύο, που θα βρείτε την κουζίνα κρυμμένη ανάμεσα στα μπροστινά καθίσματα που περιστρέφονται κατά 180 μοίρες και τον πίσω πάγκο που μετατρέπεται σε κρεβάτι. Η αφαίρεση των καθισμάτων είναι μια εύκολη υπόθεση, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι διαθέτει και αλουμινένια οροφή τύπου pop.

Volkswagen Multivan T7 California Concept 8

Διαθέτει φωτισμό LED και υποδοχές φόρτισης USB, με όλο τον ηλεκτρικό εξοπλισμό να ελέγχεται από ένα tablet πολλαπλών λειτουργιών στο πίσω μέρος του βαν. Πέρα όμως από το tablet, ο οδηγός μπορεί να κατεβάσει και την αντίστοιχη στο κινητό του και να πραγματοποιεί τις ρυθμίσεις από εκεί.

Volkswagen Multivan T7 California Concept 9
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Volkswagen Multivan T7 California Concept εφοδιάζεται με plug-in hybrid σύστημα κίνησης που συνδυάζει έναν θερμικό κινητήρα βενζίνης 1,4 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα, με την συνδυαστική ισχύ να φτάνει τους 215 ίππους και την μπαταρία να προσφέρει πάνω από 50 χλμ. αυτονομίας.

Volkswagen Multivan T7 California Concept 6

Ωστόσο, η Volkswagen αναφέρει ότι η έκδοση παραγωγής που θα παρουσιαστεί το 2024 θα έχει επιπλέον εκδόσεις κινητήρα, πέραν της υβριδικής, που θα καταναλώνουν βενζίνη ή πετρέλαιο.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ