Το Volkswagen GEN.TRAVEL μας δείχνει τον μελλοντικό τρόπο μετακίνησης

Volkswagen GEN.TRAVEL 1

Η πρωτοποριακή σχεδιαστική σπουδή της γερμανικής εταιρείας δίνει μοναδικές προοπτικές στην κινητικότητα της επόμενης δεκαετίας.

Στο Chantilly Arts & Elegance θα παρουσιάσει ο Όμιλος Volkswagen μια ξεχωριστή σχεδιαστική σπουδή που μας δείχνει το πώς θα ταξιδεύουμε στο μέλλον. Το ηλεκτροκίνητο Innovation Experience Vehicle (IEV) είναι ένα πρωτότυπο που φέρει σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 5 και δίνει μια ρεαλιστική προοπτική για την κινητικότητα της επόμενης δεκαετίας.

Volkswagen GEN.TRAVEL 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πολυδιαμορφώσιμο εσωτερικό του αυτοκινήτου το καθιστά μια ευέλικτη, βιώσιμη εναλλακτική λύση Mobility-as-a-Service για διαδρομές μικρών και μεγάλων αποστάσεων. Σκοπός του GEN.TRAVEL είναι να παρουσιάσει τις νέες τεχνολογίες και να σφυγμομετρήσει την ανταπόκριση του κοινού. Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας, ορισμένα χαρακτηριστικά του ενδέχεται να περάσουν στα αυτοκίνητα παραγωγής της γερμανικής εταιρείας.

Volkswagen GEN.TRAVEL 3

Με το GEN.TRAVEL, ο Όμιλος Volkswagen αναπτύσσει μία νέα premium κατηγορία οχημάτων, που συνδυάζει χαρακτηριστικά των σεντάν και των πολυμορφικών. Χρησιμοποιεί σύστημα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 5, «μετατρέποντας» τον οδηγό σε επιβάτη που έχει χρόνο να κάνει άλλα πράγματα: να δουλέψει, να χαλαρώσει, να ψυχαγωγηθεί ή να κουβεντιάσει με τους υπόλοιπους επιβάτες.

Volkswagen GEN.TRAVEL 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανάλογα με τη διαμόρφωση του εσωτερικού, μπορούν να μεταφερθούν έως και τέσσερα άτομα με το GEN.TRAVEL. Για παράδειγμα, στα επαγγελματικά ταξίδια, η διάταξη με τέσσερα άνετα αντικριστά καθίσματα και ένα μεγάλο τραπέζι στη μέση του εσωτερικού παρέχει ένα χαλαρό περιβάλλον. Ο δυναμικός φωτισμός δημιουργεί ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον και μειώνει το φαινόμενο ναυτίας των επιβατών. Ακόμα, η «νυχτερινή» διαμόρφωση επιτρέπει τη μετατροπή δύο καθισμάτων σε δύο κρεβάτια.

Volkswagen GEN.TRAVEL 6

Για τις πιο χαλαρές συνθήκες μετακίνησης, υπάρχει ένα καινοτόμο σύστημα συγκράτησης επιβατών που εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια ακόμη και σε ξαπλωμένη θέση. Για τα οικογενειακά ταξίδια, τα μπροστινά καθίσματα του GEN.TRAVEL μπορούν να διαμορφωθούν με τέτοιο τρόπο για να ψυχαγωγούν τα παιδιά, χρησιμοποιώντας επαυξημένη πραγματικότητα (AR).

Volkswagen GEN.TRAVEL 7
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την επίτευξη μέγιστης άνεσης κατά τις μετακινήσεις, το GEN.TRAVEL διαθέτει την ενεργή ανάρτηση eABC που υπολογίζει έγκαιρα τις κινήσεις του αμαξώματος και βελτιστοποιεί ανάλογα το στυλ οδήγησης και την τροχιά. Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) και το προσεκτικά σχεδιασμένο σύστημα αυτόνομης οδήγησης με λειτουργία κίνησης σε κονβόι, βοηθά για την αύξηση της αυτονομίας στα μεγάλα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ