byd atto 2

Τι είπε ο Χρυσοχοΐδης για τους οδηγούς που κάνουν κόντρες;

κόντρες ταχύτητας Ελλάδα

O υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε ότι οι άνθρωποι που κάνουν κόντρες είναι σε παραλογισμό και δεν σέβονται τη ζωή των παιδιών μας.

Την ενίσχυση των Υπηρεσιών της Τροχαίας με επιπλέον, περίπου, 200 αστυνομικούς ανακοίνωσε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε συνέντευξή του ραδιόφωνο του Σκάι εξακαθαρίζοντας επίσης ότι όσοι κάνουν κόντρες και τις «ανεβάζουν» στα social media είναι σε παραλογισμό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Χρυσοχοΐδης: «Θα ενισχυθεί με 130 άτομα η ΟΕΠΤΑ, η οποία οργανώνει μπλόκα στους δρόμους. Μάλιστα, τα 100 θα είναι γυναίκες αστυνομικοί οι οποίες και θα αναλάβουν το έργο της βεβαίωσης παραβάσεων για αλκοόλ, κράνος, υπερβολική ταχύτητα μέσα στην πόλη, έτσι ώστε να εκλείψουν τα φαινόμενα, τα οποία δημιουργούν παραβατικότητα και δημιουργούν ατυχήματα».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σε παραβάτες οδηγούς που επιδίδονται σε υπερβολική ταχύτητα και «ανεβάζουν» τις «επιδόσεις» τους στα social media. «Όλοι αυτοί τώρα έχουν μια καινούργια μόδα… μαζεύονται 20, 30, 50, 100 δίκυκλα μέσα σε δρόμους που έχουν μεγάλη κυκλοφορία όπως είναι και ο Κηφισός, η Αττική Οδός και κάνουν κόντρες… μέσα στη Βάρη τρέχει με 220 και το δείχνει στο Tik Tok. Οι άνθρωποι είναι σε παραλογισμό, είναι τόσο ανόητοι που δεν σέβονται τη ζωή των παιδιών μας, τη ζωή όλων μας… η συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων είναι αντικοινωνική… Και σε όλα αυτά υπάρχει απάντηση, πλέον, με αυστηρούς ελέγχους, με σχέδια επιχειρησιακά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ