Αυτά είναι τα νέα pickup της Πολεμικής Αεροπορίας

Nissan Navara

Με 26 νέα pickup ενισχύεται η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, επιλέγοντας τη Nissan και ειδικότερα το δοκιμασμένο στα δύσκολα Navara για τον εκσυγχρονισμό του στόλου της.

Μετά την ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαγωνιστικής διαδικασίας, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας υπέγραψε τη σχετική σύμβαση με τη Nissan για την προμήθεια των 26 οχημάτων.

Τα 26 Nissan Navara, τα οποία θα υπηρετήσουν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, δεν φέρουν τροποποιήσεις, ενώ κρίνοντας από την εικόνα τους ανήκουν στο βασικό επίπεδο εξοπλισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα διπλοκάμπινα Nissan Navara θα εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο των αεροπορικών βάσεων της Πολεμικής μας Αεροπορίας, επενδύοντας στον κινητήρα diesel των 2,3 λίτρων καθώς και στο γνωστό για την αντοχή του σύστημα τετρακίνησης.

O πετρελαιοκινητήρας των 163 ίππων και των 425 Nm ροπής συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων, επιτρέποντας στο ιαπωνικό pickup να επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 12,5 δευτερόλεπτα.

Στην ελληνική αγορά το Nissan Navara ξεκινά από τα 28.140 ευρώ και φτάνει στην κορυφαία έκδοση εξοπλισμού τα 37.240 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Αυτά είναι τα καλύτερα pick up

Πόσο κοστίζει το Jeep Gladiator στην Ελλάδα;

BMW M4 Coupe: Οδηγούμε στην Ελλάδα το βαυαρικό υπερόπλο των 510 ίππων

Δοκιμάζουμε το Peugeot 2008 1.5 BlueHDi των 130 ίππων

Δείτε εδώ το carandmotor.gr, το πρώτο premium site αυτοκινήτου στην Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ