Πόσο κοστίζει το Jeep Gladiator στην Ελλάδα;

Jeep Gladiator

Ξεκίνησε τις πωλήσεις του στη χώρα μας το νέο Gladiator, το ολοκαίνουργιο και ισχυρό pick-up της Jeep που βασίζεται πάνω στο Jeep Wrangler. Δείτε πόσο κοστίζει.

Το Jeep Gladiator είναι η pick-up εκδοχή του Wrangler, το οποίο ξεχωρίζει για τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ικανότητές του, την άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά και τον δυναμικό κινητήρα με τον οποίο εφοδιάζεται. Διαθέτει επίσης ένα ειδικό αδιάβροχο εσωτερικό που είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικά υλικά τα οποία αντέχουν και στις πιο «σκληρές» συνθήκες, ενώ όπως και στο Wrangler, συγκεκριμένα τμήματα του αμαξώματός του μπορούν να αφαιρεθούν (οροφή, παρμπρίζ κ.λπ.), δίνοντας έτσι μια αυθεντική αίσθηση οδήγησης Jeep.

To Gladiator είναι διπλοκάμπινο, με χώρο φόρτωσης που μπορεί να εφοδιαστεί με μαλακό ή σκληρό κάλυμμα, ενώ σε σχέση με το 4πορτο Wrangler στο οποίο βασίζεται, είναι μακρύτερο συνολικά κατά 78,7 εκατοστά, διαθέτοντας και μακρύτερο μεταξόνιο κατά 49,2 εκατοστά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jeep Gladiator

Για την κίνησή του φροντίζει ένας V6 diesel κινητήρας 3 λίτρων, με απόδοση 264 ίππους και 600 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με ένα υψηλής αντοχής αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Εκτός από το σύστημα άμεσου ψεκασμού υψηλής πίεσης (2.000bar), ο V6 διαθέτει υδρόψυκτο Turbo μεταβλητής γεωμετρίας, τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο, αλουμινένια πιστόνια, αλλά και σφυρήλατο στροφαλοφόρο για μέγιστη αντοχή και απόδοση. Η θηριώδης ροπή του κινητήρα επιτρέπει στο pick-up της Jeep να έχει ελκτική ικανότητα πάνω από 2 τόνους (2.271kg).

Το Gladiator εφοδιάζεται με το σύστημα τετρακίνησης Selec-Trac 4x4 της Jeep, που δίνει επιλογή κίνησης στους πίσω ή και στους 4 τροχούς, ενώ επιπλέον διαθέτει κοντές σχέσεις και πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης («μπλοκέ»), καθώς και ενισχυμένους εμπρός και πίσω άξονες Dana 44 3ης γενιάς. Η επιλογή της τετρακίνησης μπορεί να γίνει είτε αυτόματα (σε περίπτωση που τα ηλεκτρονικά συστήματα διακρίνουν ολίσθηση των πίσω τροχών), είτε χειροκίνητα από τον οδηγό, ακόμα και όταν το αυτοκίνητο βρίσκεται εν κινήσει. Εντυπωσιακές για την κατηγορία -και όχι μόνο- είναι οι γωνίες προσέγγισης (41 μοίρες), διαφυγής (25 μοίρες) και ράμπας (18,4 μοίρες), ενώ η απόσταση από το έδαφος φτάνει τα 25,3 εκ.. Το Gladiator μπορεί να περάσει υδάτινα κολλήματα βάθους έως 76 εκ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Jeep Gladiator

Το νέο Jeep Gladiator είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις εξοπλισμού, Sport, Overland και 80th Anniversary, με τις τιμές του να είναι οι παρακάτω:

Jeep Gladiator V6 3.0 264hp Sport: 53.900 ευρώ
Jeep Gladiator V6 3.0 264hp Overland: 59.900 ευρώ
Jeep Gladiator V6 3.0 264hp 80th Anniversary: 62.900 ευρώ

 Όπως και για τα υπόλοιπα μοντέλα της Jeep, έτσι και το Gladiator καλύπτεται από 4ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 160.000χλμ. και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ