Τα Λιμανάκια άλλαξαν -Δείτε βίντεο

Ασφαλτόστρωση λιμανάκια νέος δρόμος 2022

Ένα νέο πιο ασφαλές «πρόσωπο» παρουσιάζουν τα Λιμανάκια έπειτα και από την ολοκλήρωση των εργασιών συντήρησης και αναβάθμισης του πραγματοποιήθηκαν.

Αναβαθμισμένο και πιο ασφαλές οδικό δίκτυο απολαμβάνουν εδώ και αρκετό καιρό οι οδηγοί που κινούνται στο Παραλιακό μέτωπο, σε έναν από τους πλέον όμορφους δρόμους της Αττικής.

Οι παρεμβάσεις αφορούν σε όλο το μήκος του Παραλιακού μετώπου, από τα έργα ανάπλασης του Φαληρικού μέχρι τα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης και τη Βάρκιζα αλλά και σημαντικές παρεμβάσεις στις σήραγγες του Καραμανλή και τη Λεωφόρο Σουνίου. Η όψη του δρόμου έχει αλλάξει χαρακτηριστικά με νέο αντιολισθητικό ασφαλτοτάπητα υψηλής πρόσφυσης που μειώνει το θόρυβο από την κύλιση και κάνει την εμφάνισή του σε πολλά και μεγάλα τμήματα της παραλιακής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αναβαθμίσεις, που στοχεύουν στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας σε μια διαδρομή που χρησιμοποιείται ακόμη περισσότερο τώρα το καλοκαίρι, φαίνεται να ολοκληρώνονται έπειτα από πολλούς μήνες και έγιναν πραγματικότητα έπειτα και από το «ξεμπλοκάρισμα» έργων από την Περιφέρεια Αττικής συνολικού προϋπολογισμού σχεδόν 100 εκατ. ευρώ.

Σε video από drone που αναρτήθηκε πρόσφατα στο λογαριασμό του συμβούλου Διαχείρισης Κυκλοφορίας και Οδικής Ασφάλειας, Κίμωνα Λογοθέτη, (Κέντρο Διαχείρισης Κυκλοφορίας) φαίνονται ξεκάθαρα οι βελτιώσεις που συντελούν στην αύξηση της οδικής ασφάλειας στα Λιμανάκια.

Η αναβάθμιση των φωτιστικών σωμάτων ήταν μια από τις τελευταίες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν στο παραλιακό μέτωπο. Αποτελεί μέρος της υλοποίησης έργου που έχει προϋπολογισμό 37 εκατ. ευρώ και αφορά στην αντικατάσταση ενεργοβόρων λαμπτήρων με νέας τεχνολογίας LED, τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν ηλεκτρική ενέργεια έως και 70%, ενώ παράλληλα βελτιώνουν και τις συνθήκες φωτισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ