Βρέθηκε στοιχειωμένη έκθεση αυτοκινήτου με σπάνιους «θησαυρούς»

Στοιχειωμένη έκθεση αυτοκινήτου Volvo στο Βέλγιο 2022

Δεκαετίες πίσω στο χρόνο γυρνά τους περαστικούς μια αντιπροσωπεία «φάντασμα» με τετράτροχα εκθέματα σε κατάσταση βιτρίνας από μια άλλη εποχή.

Απίστευτο κι όμως αληθινό είναι αυτό που συμβαίνει στην μικρή πόλη Malmedy του Βελγίου ένα θέαμα που κάνει τους περαστικούς φίλους των τεσσάρων τροχών να μένουν με το στόμα ανοιχτό και να σταματούν για μία πιο προσεκτική ματιά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δίπλα σε ένα βενζινάδικο υπάρχει μια αντιπροσωπεία της Volvo, η οποία, αν και εγκαταλελειμμένη, μοιάζει σα να ταξίδεψε με κάποιο μαγικό τρόπο από το παρελθόν στο παρόν, έτοιμη να ανοίξει ξανά τις πόρτες της στο κοινό.

Πραγματικά, σύμφωνα και με τις φωτογραφίες που ανάρτησε στο Facebook ο κάτοχος του λογαριασμού «Paul Drury» πριν από μερικές ημέρες, η εν λόγω αντιπροσωπεία της Volvo μοιάζει έτοιμη να... λειτουργήσει ξανά, αυτή τη φορά όμως πωλώντας... κλασικά αυτοκίνητα.

Πίσω από τη βιτρίνα της πρώην έκθεσης της σουηδικής εταιρείας βλέπει κανείς ένα μεγάλο μέρος της γκάμας της Volvo από τη δεκαετία του '80, με τα «εκθέματα» να παρουσιάζονται σε άριστη κατάσταση και να προδίδουν ότι «κάτι δεν πάει καλά» από το λεπτό στρώμα σκόνης που τα καλύπτει αλλά και τα ελαφρώς ξεφούσκωτα ελαστικά τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με τις λιγοστές πληροφορίες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες που σας παραθέτουμε, η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία έκλεισε λόγω χρεών. Και ενώ κάτι τέτοιο δεν ακούγεται περίεργο, αυτό που άφησε την έκθεση στην... ησυχία της μέχρι σήμερα είναι το γεγονός ότι η τράπεζα που έκανε την κατάσχεση δεν προχώρησε ποτέ στην ρευστοποίησή της. Ίσως εκείνη τη χρονική περίοδο η ρευστοποίηση της να μην ήταν επικερδής.

Ωστόσο εν έτει 2022 η πώληση μόνο των αυτοκινήτων που βρίσκονται στην έκθεση θα μπορούσε να αποφέρει κέρδη. Τα «ολοκαίνουργια» όπως φαίνονται Volvo έχουν ήδη αποκτήσει status κλασικού, λογικά έχουν μηδενικά χιλιόμετρα στο κοντέρ τους (δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για καινούργια ή μεταχειρισμένα μοντέλα) και τα αμαξώματά τους φαίνονται αψεγάδιαστα. Σε παλιότερες φωτογραφίες μάλιστα φαίνεται ότι μπροστά στην έκθεση υπήρχαν πολλά περισσότερα Volvo, τα οποία πλέον δεν είναι εκεί και από ό,τι φαίνεται, έχουν απομείνει μόνο αυτά που βρίσκονται εντός του κτιρίου και δύο ακόμη έξω από αυτή, τα οποία έχουν μετακινηθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ότι δίπλα στην έκθεση υπάρχει βενζινάδικο, κάνει τον προγραμματισμένο ανεφοδιασμό ένα ευχάριστο «διάλειμμα» για τους φίλους των τεσσάρων τροχών και της Volvo που μπορούν να γεμίζουν το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου τους και να θαυμάσουν παράλληλα τη στοιχειωμένη αντιπροσωπεία.

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ