Στο φως οι πρώτες εικόνες της ανανεωμένης Mercedes AMG GT 4-door

Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe

Η εταιρεία του Affalterbach βρίσκεται στο τελικό στάδιο εξέλιξης του facelift της 4θυρης Mercedes-AMG GT, όπως αποκαλύπτει αυτό το -όχι ιδιαίτερα καμουφλαρισμένο- πρωτότυπο δοκιμών σε ένα γερμανικό parking.

Πίσω από το καμουφλάζ, μπορεί κανείς να διακρίνει μια σειρά από αλλαγές στο ρύγχος: οι αεραγωγοί που βρίσκονται κάτω από τη γρίλια δείχνουν να είναι ανασχεδιασμένοι, και λίγο μεγαλύτεροι από το υπάρχον μοντέλο. Και το splitter, κάτω από αυτούς, δείχνει επίσης να είναι πιο μεγάλο και να εξέχει περισσότερο.

Η ουρά του γερμανικού supercar δεν δείχνει, σε αυτές τις »«κατασκοπευτικές» φωτογραφίες, ιδιαίτερα αλλαγμένη. Όμως, η απουσία καμουφλάζ εκεί δείχνει ότι πιθανότατα θα αλλάξουν τα φωτιστικά σώματα στην τελική έκδοση παραγωγής.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe

Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υπάρξουν αλλαγές και στο εσωτερικό. Εκτιμάται ότι ο επιλογέας ταχυτήτων θα μικρύνει σε μέγεθος και θα γίνει περισσότερο διακριτικός, καθώς και ότι το touchpad για τον έλεγχο του συστήματος πολυμέσων θα αντικατασταθεί με έναν περιστροφικό διακόπτη.

Για την κεντρική οθόνη του ταμπλό, επίσης, οι ψηφιακοί σχεδιαστές της Mercedes-AMG επιφυλάσουν και ορισμένες αλλαγές στα γραφικά τόσο των πολυμέσων όσο και της συνδεσιμότητας. Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη της ανανεωμένης Mercedes-AMG GT 4-door, πιστεύεται ότι θα παραμείνουν τα ίδια με του σημερινού μοντέλου, χωρίς τροποποιήσεις.

Mercedes-AMG GT 4 Door Coupe
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θυμίζουμε ότι, υπό την «ομπρέλα» της τεχνολογίας «E Performance», πρόσφατα προστέθηκαν στη γκάμα της Mercedes-AMG δύο νέα plug-in υβριδικά σύνολα - ένα με κινητήρα 2.0 λίτρων και ένα V8 4.0 λίτρων, με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 95 -και στιγμιαία 200- ίππων και μπαταρία χωρητικότητας 6,1 kWh.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ