Στις 18 Απριλίου η αποκάλυψη του νέου Polestar 4

Polestar 4

H Polestar, η μάρκα των σπορ και πολυτελών μοντέλων της Volvo, ανακοίνωσε ότι σε μια εβδομάδα από σήμερα θα παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα.

Πρόκειται για το Polestar 4, ένα μοντέλο το οποίο σύμφωνα με τη σουηδική μάρκα, θα παντρεύει στο αμάξωμά του την αεροδυναμική ενός κουπέ αυτοκινήτου, με την ευρυχωρία και την πρακτικότητα ενός SUV.

Θα είναι το πρώτο SUV coupe μοντέλο της φίρμας, το οποίο αναμένεται να προσφέρει όλα τα σπορ και πολυτελή χαρακτηριστικά και των υπολοίπων δημιουργημάτων της Polestar.

Η κίνησή του, όπως και σε όλα τα Polestar, θα είναι αμιγώς ηλεκτρική, με την εταιρεία να υπόσχεται ότι το νέο μοντέλο θα είναι και το πιο γρήγορο της γκάμας της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία προσφέρει τα Polestar 1 και Polestar 2, που είναι ένα 4πορτο κουπέ και ένα fastback αυτοκίνητο αντίστοιχα, καθώς και το Polestar 3, το οποίο είναι ένα 5θυρο SUV.

To Polestar 4 αναμένεται να έχει πολλά κοινά με το Polestar 3, ωστόσο στόχος της εταιρείας είναι να το διαφοροποιήσει σίγουρα οπτικά, αλλά και σε πολλά από τα οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά.

Η πρεμιέρα του νέου Polestar 4 αναμένεται να γίνει την ερχόμενη Τρίτη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σανγκάη, μαζί με το Polestar 3 και το πρόσφατα αναβαθμισμένο Polestar 2.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ