Θησαυρός 174 σπάνιων αυτοκινήτων ήρθε στο φως (Video)

Συλλογή ιστορικών αυτοκινήτων

Μια αποθήκη γεμάτη με σπάνιους τετράτροχους θησαυρούς ήρθε στο φως, προκαλώντας σοκ και δέος στους φίλους των ιστορικών οχημάτων.

Η αυριανή ημέρα θα είναι πολύ διαφορετική για τους φίλους των ιστορικών οχημάτων που έχουν την τύχη να διαμένουν στο Λονδίνο ή έστω στη Μεγάλη Βρετανία. Κι αυτό γιατί την Δευτέρα, 30 Αυγούστου του 2021, ανοίγει για πρώτη και ενδεχομένως τελευταία φορά τις πύλες του μια αποθήκη, η οποία έκρυβε στο εσωτερικό της αμύθητους τετράτροχους θησαυρούς.

Αν και παραμένει άγνωστο το πώς συγκεντρώθηκαν τα συνολικά 174 ιστορικά οχήματα κάτω από την ίδια στέγη και το κυριότερο για ποιον λόγο εγκαταλείφτηκαν σε μια αποθήκη, πρόκειται πολύ σύντομα να δημοπρατηθούν και να αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία ώστε να επιστρέψουν στη ζωή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εικόνες από το εσωτερικό της αποθήκης με τα εγκαταλελειμμένα ιστορικά αυτοκίνητα προκαλούν δέος, προκαλώντας το ενδιαφέρον ακόμα και εκείνων που δεν ανήκουν σε εκείνη την πολύ ξεχωριστή κατηγορία των συλλεκτών.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους για τους οποίους η τοποθεσία της αποθήκης παρέμενε μέχρι και σήμερα κρυφή και αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ώρες μαζί με τους κανόνες τους οποίους θα πρέπει να ακολουθήσουν όσοι θα την επισκεφτούν την αυριανή ημέρα.

Όσοι, λοιπόν, θα θελήσουν να δουν από κοντά  τη σπάνια συλλογή αυτοκινήτων και να καταθέσουν την προσφορά τους για ένα ή περισσότερα από αυτά, θα έχουν στη διάθεσή τους μόλις 15 λεπτά, ενώ θα πρέπει να αποφύγουν τη φυσική επαφή με τα οχήματα ώστε να αποφευχθούν τυχόν φθορές.

Η εταιρεία η οποία διαχειρίζεται πλέον αυτόν τον μικρό θησαυρό θα συλλέξει όλες τις προσφορές και στη συνέχεια θα επικοινωνήσει με εκείνους που έχουν πραγματοποιήσει την υψηλότερη για κάθε αυτοκίνητο ώστε να προχωρήσει στην πώληση.

Η αποθήκη θα παραμείνει ανοικτή από τις 11 το πρωί έως και τις 4 το απόγευμα της αυριανής ημέρας και ουδείς γνωρίζει αν οι πύλες της αποθήκης θα ανοίξουν ξανά για το κοινό ή έστω για τους υποψήφιους αγοραστές των 174… σκονισμένων ιστορικών οχημάτων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακολουθήστε το carandmotor.gr για να μαθαίνετε όλα τα ΝΕΑ για το αυτοκίνητο

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ