Σοκαριστικό τροχαίο δείχνει γιατί δεν πρέπει να τρέχουμε στην πόλη (video)

τρομακτικό ατύχημα ρουμανία

Μαύρο SUV που κινούνταν με τρομακτική ταχύτητα εντός της πόλης έπεσε πάνω σε κολώνα. Το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Δεν λένε να μειωθούν οι αριθμοί των θανατηφόρων τροχαίων και συγκεκριμένα αυτών που οφείλονται στην κίνηση με ιλιγγιώδη ταχύτητα εντός των πόλεων.

Μεταξύ των χωρών όπου τα θανατηφόρα τροχαία αποτελούν αγιάτρευτη πληγή αποτελεί η Ρουμανία, με ενδεικτικό ένα τραγικό συμβάν που σημειώθηκε τις πρώτες πρωϊνές ώρες της Κυριακής, 25 Σεπτεμβρίου στην πόλη Κλουζ. 

τρομακτικό ατύχημα ρουμανία
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που μία μαύρη BMW τύπου SUV κινείτο με πολύ υψηλή ταχύτητα εντός αστικού περιβάλλοντος. Ξαφνικά το όχημα (σ.σ. λόγω υποστροφής) βγήκε από το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει με σφοδρότητα πάνω σε κολώνα στο πεζοδρόμιο.

τρομακτικό ατύχημα ρουμανία

Οι εικόνες πραγματικά σοκάρουν, μιας και η κολώνα διαπέρασε τη ΒΜW, προκαλώντας τον ακαριαίο θάνατο του 25χρονου οδηγού του SUV. Το βαυαρικό μοντέλο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

τρομακτικό ατύχημα ρουμανία
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το γεγονός ότι η BMW κινούταν με ιλλιγιώδη ταχύτητα επιβεβαιώνουν και οι μαρτυρίες ανθρώπων οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο. Οι τελευταίοι αναφέρουν ότι το όχημα είχε αναπτύξει ταχύτητα που έφτανε τα 180 χλμ./ώρα.

Όταν τα ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο του συμβάντος, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του νεαρού είχε επέλθει κατά τη διάρκεια της σφοδρής σύγκρουσης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ