Ελληνικό υπεραυτοκίνητο: Σε τέσσερις μήνες η επίσημη παρουσίαση του Chaos; (video)

Spyros Panopoulos Chaos

Ο Σπύρος Πανόπουλος, δημιουργός του πρώτου ελληνικού υπεραυτοκινήτου, μίλησε στην ΕΡΤ για το Chaos και δήλωσε πως σε τέσσερις μήνες από σήμερα η παρουσίασή του θα γίνει και με τη συμμετοχή της ελληνικής κυβέρνησης.

Η διαδικτυακή παρουσίαση του πρώτου ελληνικού υπεραυτοκινήτου τις προηγούμενες ημέρες από την Panopoulos Automotive τράβηξε τους προβολείς της δημοσιότητας και ταυτόχρονα ξεσήκωσε μεγάλες αντιδράσεις σχετικά με το κατά πόσο αυτή η πρόταση προσεγγίζει την πραγματικότητα (δείτε εδώ τις απάντηση ο Σπύρος Πανόπουλος στην κριτική που δέχθηκε).

Μιλώντας χθες στην ΕΡΤ, ο Σπύρος Πανόπουλος δήλωσε πως το Chaos θα παρουσιαστεί επίσημα σε συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση σε 4 μήνες. μέσα στο 2022 το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί μπροστά στο κοινό, ενώ η κατασκευή του θα γίνεται εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το κόστος της επενδύσης που απαιτείται θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ και το μοντέλο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, 2.000 και 3.000 ίππων αντίστοιχα, με την τιμή της κορυφαίας έκδοσης να αγγίζει τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του Chaos).

θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, το κόστος της επενδύσεις που απαιτείται θα φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ και το μοντέλο θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις, 2.000 και 3.000 ίππων αντίστοιχα, με την τιμή της κορυφαίας έκδοσης να αγγίζει τα 12,5 εκατομμύρια ευρώ (δείτε εδώ όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες του Chaos).

Περισσότερα στοιχεία για το συγκεκριμένο project και κατά πόσο θα πάρει σάρκα και οστά θα γνωρίζουμε μέσα στο επόμενο διάστημα. Ας δούμε τι δήλωσε στην ΕΡΤ ο Σπύρος Πανόπουλος.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ