Σβήσε τα φώτα του σπιτιού από το αυτοκίνητο (video)

Bosch smart home απομακρισμένος έλεγχος BMW 2020 οικιακές συσκευές

Ξεχάσατε να κλείσετε τα φώτα ή το κλιματιστικό του σπιτιού φεύγοντας για ταξίδι; Πλέον δεν υπάρχει λόγος να γυρίσετε πίσω ή να ανησυχείτε αφού μπορεί να το κάνει για εσάς το αυτοκίνητο σας.

Οι «έξυπνες» και διασυνδεδεμένες οικιακές συσκευές έχουν μπει πλέον για τα καλά στη ζωή μας και δίνουν τέλος σε πολλαπλά άγχη που βασάνισαν τους... ξεχασιάρηδες. Ακόμη περισσότερο εκείνους που ξεκινούσαν για ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο τους μόνο και μόνο για να αναρωτηθούν αν έκλεισαν όλα τα φώτα, αν τα παράθυρα είναι κλειστά ή αν το κλιματιστικό έμεινε ανοιχτό, όταν πλέον «ήταν» αργά.

Τώρα μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές και λειτουργίες από την άνεση του κινητού σας ή ακόμη και από το ίδιο το αυτοκίνητο μέσω του συστήματος πολυμέσων. Αυτό μας δείχνει και η καμπάνια των BMW και Bosch μέσω της ενσωμάτωσης του Apple CarPlay και του φωνητικού βοηθού Siri κατά τη διάρκεια της οδήγησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το νέο λειτουργικό σύστημα 8 της BMW στην i4, οι οδηγοί μπορούν απλά να λένε "Hey Siri" για την ενεργοποίηση του ψηφιακού φωνητικού βοηθού και να ελέγχουν απομακρυσμένα την λειτουργία των οικιακών τους συσκευών, αλλά και να λαμβάνουν ενημέρωση και για άλλα πράγματα, όπως το αν έχουν αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε τη δυνατότητα ελέγχου Apple CarPlay μέσω Siri. Οι οδηγοί BMW μπορούν έτσι να έχουν εύκολη πρόσβαση στα σπίτια τους χρησιμοποιώντας οικείες φωνητικές εντολές και να διασφαλίζουν εύκολα ένα υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας και βιωσιμότητας γι’ αυτά, ενώ είναι εν κινήσει.», δήλωσε σχετικά ο Christian Thess, Διευθύνων Σύμβουλος της Bosch Smart Home.

Τα οφέλη της ενσωμάτωσης του Apple CarPlay στο μοντέλο των Βαυαρών και η αντίστοιχη πρόσβαση σε προϊόντα του γερμανικής εταιρείας μπορείτε να τα δείτε στην πράξη στο video που ακολουθεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ