Αποκάλυψη για το ηλεκτρικό Renault Trafic Van E-Tech Electric

Νέο Renault Trafic Van E-Tech Electric 2022

Η Renault έχει τη δική της δυναμική παρουσία στη Διεθνή Έκθεση Μεταφορών στο Αννόβερο αποκαλύπτοντας στο κοινό το αμιγώς ηλεκτρικό Trafic Van E-Tech Electric.

Το ολοκαίνουργιο Trafic Van E-Tech Electric έρχεται να ενισχύσει τη γκάμα των ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων της Renault δίνοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή στους επαγγελματίες που θέλουν να κινούνται χωρίς να επιβαρύνουν με ρύπους το περιβάλλον ή πρέπει να κινούνται σε ζώνες που επιβάλλουν τη μηδενική εκπομπή ρύπων.

Το Trafic Van E-Tech Electric αποτελεί μόνο ένα από τα ηλεκτρικά επαγγελματικά που βρίσκονται στο περίπτερο της γαλλικής εταιρείας στην IAA Transportation 2022, είναι ωστόσο το πιο σημαντικό που παρουσιάζει η Renault καθώς αυτή είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του δημοφιλούς επαγγελματικού van που η γκάμα του ενισχύεται από μία αμιγώς ηλεκτρική πρόταση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να σημειωθεί ότι από το 1980 που παρουσιάστηκε μέχρι και σήμερα οι πωλήσεις του Trafic Van έχουν ξεπεράσει τις 2,2 εκατ. μονάδες με το εν λόγω νούμερο να το φέρνει στην τρίτη θέση των ευρωπαϊκών best sellers της κατηγορίας του.

Το Trafic Van E-Tech Electric θα είναι διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος στα 5.080 και 5.480 χλστ. αντίστοιχα με το ύψος του να φτάνει στα 1.967 και 2.498 χλστ. αντίστοιχα. Ως van και ανάλογα με τη διαμόρφωση του αμαξώματος ο ωφέλιμος χώρος ξεκινά από τα 5,8 κυβικά μέτρα και φτάνει έως και τα 8,9 κυβικά μέτρα, ενώ θα υπάρχει και έκδοση με καρότσα.

Η απόδοση του ηλεκτρικού κινητήρα του Trafic Van E-Tech Electric φτάνει στους 122 ίππους και την τροφοδοσία του με ηλεκτρική ενέργεια έχει αναλάβει μια συστοιχία μπαταριών χωρητικότητας 52 kWh. Με αυτή την μπαταρία η αυτονομία του νέου ηλεκτρικού van της Renault φτάνει έως και τα 240 χιλιόμετρα σύμφωνα με το πρότυπο WLTP, με τους Γάλλους να ανακοινώνουν επίσης ωφέλιμο φορτίου που φτάνει στον 1,1 τόνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες πληροφορίες για τη νέα ηλεκτρική επαγγελματική πρόταση της Renault και με την έκθεση να ανοίγει αύριο τις πύλες της στο κοινό, οι οποίες απορίες αναφορικά με τα πιο λεπτομερή τεχνικά του χαρακτηριστικά αναμένεται να λυθούν τις επόμενες ημέρες.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ