Το νέο Renault Express Van φροντίζει τον επαγγελματία

Renault Express Van 1

Η νέα γενιά του μικρού επαγγελματικού Van της Renault συνδυάζει την ευρυχωρία, την πρακτικότητα και τα σύγχρονα συστήματα ασφάλειας, δημιουργώντας ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας.

Η Renault έχει μακρά παράδοση στα επαγγελματικά οχήματα και πριν μερικούς μήνες λάνσαρε στην αγορά τη νέα γενιά του δημοφιλούς Express Van.

Renault Express Van 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Renault Express Van είναι ένα ελαφρύ φορτηγό που προορίζεται τόσο για μεμονωμένους επαγγελματίες όσο και για στόλους επαγγελματικών οχημάτων, και το ζητούμενο δεν είναι απλά η κάλυψη των αναγκών τους, αλλά και η καλύτερη δυνατή σχέση τιμής, μεγέθους και εξοπλισμού.

Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για επαγγελματικό Van, η σχεδίασή του ενστερνίζεται τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της γαλλικής εταιρείας με έντονη μάσκα και φώτα τύπου LED σε σχήμα C που φωτίζουν καλύτερα και προάγουν την ασφάλεια. Παράλληλα, οι σχεδιαστές φρόντισαν να χαρίσουν στο μήκους 4,4 μέτρων Express Van καλύτερες αναλογίες, στοιχείο που του επιτρέπει να δείχνει πιο αρμονικό και παράλληλα να είναι πιο αεροδυναμικό, ευνοώντας την μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

Renault Express Van 3

Στο εσωτερικό του νέου Renault Express Van, το ταμπλό ακολουθεί οριζόντιες γραμμές που αναδεικνύουν το πλάτος και την ευρυχωρία της καμπίνας. Τα υλικά που έχουν χρησιμοποιήθηκαν έχουν επιλεγεί με γνώμονα την ανθεκτικότητα, ενώ παράλληλα είναι και πλενόμενα για να διατηρούν την εικόνα τους. Όλοι οι διακόπτες και τα χειριστήρια βρίσκονται στο πεδίο βολής του επαγγελματία οδηγού, επιτυγχάνοντας κορυφαία εργονομία, ενώ η αίσθησή τους παραπέμπει σε επιβατικό μοντέλο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χώρος επιβατών διαθέτει δύο καθίσματα που προσφέρουν υψηλή άνεση στην πολύωρη οδήγηση και τα ενισχυμένα πλαϊνά τους χαρίζουν σωστή πλευρική στο σώμα, ενώ τα ειδικά σχεδιασμένα προσκέφαλα προστατεύουν και τον αυχένα σε περίπτωση σύγκρουσης. Ακόμα, η ηχομόνωση είναι ενισχυμένη με σκοπό την δημιουργία ενός πιο ήσυχου περιβάλλοντος εργασίας.

Renault Express Van 6

Το νέο Renault Express Van διαθέτει τους κορυφαίους αποθηκευτικούς χώρους στην κατηγορία του, τόσο με 48 λίτρα χώρων για τους επιβάτες, όσο και στο χώρο φόρτωσης που φτάνει μέχρι τα 3,7 κυβικά μέτρα. Το μήκος του χώρου φόρτωσης φτάνει με πλήρες διαχωριστικό τα 1,91 μέτρα και φορτώνεται είτε από τις ασύμμετρες πίσω πόρτες είτε από την συρόμενη πλαϊνή πλάτους 72 εκ. Το ωφέλιμο φορτίο είναι 650 κιλά και μπορεί να ρυμουλκήσει φορτίο βάρους 685 κιλών χωρίς φρένα και 1.200 κιλών με φρένα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χώρος φόρτωσης διατίθεται προαιρετικά με τζάμια στις πίσω πόρτες και στο εσωτερικό του διαθέτει προστατευτική επένδυση για να μην «πληγωθεί» από αιχμηρά αντικείμενα ή βαριά εργαλεία. Ταυτόχρονα, η Renault προσφέρει τέσσερις τύπου διαχωριστικού, το βασικό που είναι κλειστό μεταλλικό με τζάμι, το μεταλλικό διαχωριστικό περιστρεφόμενο πλέγμα, αναδιπλούμενο που γίνεται επιφάνεια εργασίας και το ανακλινόμενο που διαμορφώνει τον χώρο φόρτωσης ανάλογα με τις ανάγκες.

Renault Express Van 5

Η γκάμα κινητήρων του νέου Renault Express Van αποτελείται από τον αναβαθμισμένο 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα 1,5 Blue dCi σε δύο εκδόσεις ισχύος: με 75 ίππους και 220 Nm ή 95 ίππους και 240 Nm. Και οι δύο εκδόσεις συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων και εξασφαλίζουν μειωμένη κατανάλωση (από 4,4 λτ./100 χλμ.) και εκπομπές ρύπων CO2 (134 γρ./χλμ.), στοιχεία που του χαρίζουν μειωμένο κόστος χρήσης και ελεύθερη πρόσβαση στον Δακτύλιο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από πλευράς εξοπλισμού, το νέο Renault Express Van εφοδιάζεται με μία σειρά νέων συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού που αυξάνουν σημαντικά το επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας και περιορίζουν το ενδεχόμενο λάθους του οδηγού, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες και μεγάλη συνδεσιμότητα.

Το νέο Renault Express Van βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της εγχώριας αντιπροσωπείας και καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών και αντίστοιχης διάρκειας υπηρεσία οδικής βοήθειας.

Renault Express Van 8

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ