Αυτή είναι η ψηφιακή απεικόνιση του νέου Toyota RAV4

toyota rav4

Η Toyota ήταν ιδιαίτερα δραστήρια τη φετινή χρονιά, αποκαλύπτοντας ουκ ολίγα νέα μοντέλα που απευθύνονται σε διάφορες αγορές του κόσμου, όπως για παράδειγμα την Corolla Cross Hybrid και τις ειδικές εκδόσεις της GR86.

Επιπλέον, η ιαπωνική εταιρεία φαίνεται πως σχεδιάζει ήδη το ενδεχόμενο κατασκευής ενός μεσαίου pick-up, όπως έχουμε γράψει στο παρελθόν, ώστε να ανταγωνιστεί τα Ford Maverick και Hyundai Santa Cruz. Ότι και να υπάρχει στη πίσω μεριά των κεφαλιών των υπευθύνων, όλα δείχνουν πως κάποιοι εκεί έξω, ανυπομονούν να δουν την επόμενη γενιά του RAV4.

toyota rav4 b
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι το κανάλι Q Cars στο YouTube, δεν χάνει χρόνο να… οραματίζεται πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο SUV. Με τη βοήθεια της τεχνολογίας και πιθανώς και της τεχνητής νοημοσύνης, το αποτέλεσμα του σκίτσου φαίνεται πολύ αληθοφανές και δεν κρύβει τις ομοιότητές του με το σημερινό μοντέλο.

Κανείς βέβαια δεν είναι σε θέση να πει τι ακριβώς έχει στο μυαλό της η Toyota, αναφορικά με το μοντέλο της. Μερικοί θεωρούν ότι ετοιμάζει κάποιο ουσιαστικό facelift για την επόμενη χρονιά, ενώ κάποιοι άλλοι ποντάρουν στην ολοκαίνουρια γενιά.

toyota rav4 c

Ας ελπίσουμε πως το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σύντομα και το μυστήριο που πλανάται, θα λυθεί σύντομα. Υπενθυμίζουμε πως το Toyota RAV4 πρωτοπαρουσιάστηκε το 1994 και σήμερα, 29 χρόνια αργότερα, βρίσκεται στην πέμπτη του γενιά. Η τελευταία κυκλοφορεί από το 2018 σε υβριδική, αλλά και plug-in υβριδική έκδοση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ