Το μέλλον των μοντέλων της Skoda -Πότε έρχονται

Skoda Superb

Η Skoda ξεκινά μια «καταιγίδα» παρουσιάσεων νέων αυτοκινήτων τους προσεχείς μήνες, με κυριότερη την πρεμιέρα του συμπαγούς ηλεκτρικού της SUV, Elroq.

Το δεύτερο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mlada Boleslav είναι η EV παραλλαγή του γνωστού μας Karoq. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του τσέχικου Τύπου, η Skoda πρόκειται να παρουσιάσει το νέο Elroq τον Φεβρουάριο του 2024, και να ανοίξει τις παραγγελίες του στις αρχές του καλοκαιριού που θα ακολουθήσει. Όμως, τα πρώτα αντίτυπά του αναμένεται να παραδοθούν το Μάρτιο του 2025.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παράλληλα με το συμπαγές της ηλεκτρικό SUV, η τσεχική εταιρεία εξελίσσει και τη νέα γενιά του δημοφιλούς SUV Kodiaq, καθώς και τις ανανεωμένες εκδόσεις σχεδόν όλων των μοντέλων της γκάμας της. Η πρεμιέρα του νέου Kodiaq είναι προγραμματισμένη για τις 4 Οκτωβρίου, ενώ έναν μήνα αργότερα -στις 2 Νοεμβρίου- θα παρουσιαστεί η τέταρτη γενιά του Superb, κλασσικά στις εκδόσεις liftback και station wagon.

Τα δύο μεγάλα Skoda θα λανσαριστούν στην ευρωπαϊκή αγορά το Μάιο του 2024, αλλά για το μεν Kodiaq οι παραγγελίες θα ανοίξουν το τελευταίο τρίμηνο του 2023, ενώ για το νέο Superb το πρώτο τρίμηνο του 2024.

Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας Skoda Superb
Οι δοκιμές εξέλιξης της νέας Skoda Superb

Το Φεβρουάριο, επίσης, θα ξεκινήσει η εμπορική διάθεση των ανανεωμένων Kamiq και Scala - τα οποία δέχθηκαν ένα φρεσκάρισμα μετά από την ήδη τετραετή τους εμπορική πορεία. Τον ίδιο μήνα, παράλληλα, περιμένουμε την αποκάλυψη της νέας, τέταρτης γενιάς της Octavia. Οι παραγγελίες της θα ανοίξουν ταυτόχρονα με την παρουσίασή της, και τα πρώτα αντίτυπά της θα παραδοθούν το Μάιο του 2024.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ