Πρεμιέρα για τα ανανεωμένα Skoda Kamiq και Scala

Skoda Kamiq 2024

Την πρώτη τους εμφάνιση πραγματοποίησαν τα ανανεωμένα Skoda Kamiq και Scala αποκαλύπτοντας τις παρεμβάσεις που πραγματοποίησε η τσεχική αυτοκινητοβιομηχανία, ώστε να επικαιροποιήσει τις σχεδιαστικές και εξοπλιστικές προδιαγραφές τους.

Μια νέα αρχή πραγματοποιούν τα Skoda Kamiq και Scala μετά την απόφαση της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας να ανανεώσει όχι μόνον την εικόνα τους, αλλά και να αναβαθμίσει τον κατάλογο του εξοπλισμού τους.

Σε ό,τι αφορά στο Scala, οι παρεμβάσεις στο ρύγχος του αμαξώματός του έχουν προσδώσει μια πιο δυναμική και ελκυστική εικόνα.

Skoda Scala 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στη διαμόρφωση ενός πιο σύγχρονου προφίλ έχουν συμβάλει τα νέα φωτιστικά σώματα LED, ενώ έστω και προαιρετικά μπορεί κανείς να αποκτήσει τους προβολείς τεχνολογίας LED Matrix.

Ανασχεδιασμένοι επιστρέφουν και οι ζάντες αλουμινίου με διάμετρο από 16 έως 18 ίντσες, ενώ παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στο πίσω τμήμα και ειδικότερα στην περιοχή του αεροδυναμικού διαχύτη.

Skoda Scala 2024

Διακοσμητικά στοιχεία σε μαύρο χρώμα προσφέρονται στην έκδοση Monte Carlo, η οποία αποτελεί και την πιο δυναμική εκδοχή του αυτοκινήτου.

Ανάλογες σε ύφος και έκταση είναι οι αλλαγές που παρουσιάζει και το ανανεωμένο Skoda Kamiq. Ο ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας με τη μεγαλύτερη εισαγωγή αέρα είναι εκείνος που κάνει τη διαφορά, φιλοξενώντας στις δύο άκρες του τους προβολείς τεχνολογίας LED.

Skoda Kamiq 2024
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμα πιο ψηλά συναντά κανείς τα παράλληλα προς το έδαφος φώτα ημέρας, τα οποία και συμπληρώνουν τη σχεδιαστική ταυτότητα του δημοφιλούς SUV.

Οι νέες ζάντες αλουμινίου φτάνουν σε διάμετρο έως και τις 18 ίντσες, ενώ όπως και στην περίπτωση του Scala, η έκδοση Monte Carlo είναι εκείνη που επιχειρεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση του «μικρού» SUV της Skoda.

Skoda Scala 2024

Περνώντας στο εσωτερικό των δύο αυτοκινήτων, ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στο φινίρισμα των επενδύσεων είτε αυτές αφορούν τα καθίσματα είτε τμήματα του ταμπλό, σε μια γενικότερη προσπάθεια να ενισχυθεί η ποιότητα κατασκευής που αντιλαμβάνεται ο οδηγός και ο συνοδηγός στο cockpit.

Νέοι είναι και οι διακόπτες για το σύστημα κλιματισμού, ενώ ψηλότερα συναντά κανείς την κεντρικά τοποθετημένη οθόνη αφής με διαγώνιο που φτάνει στις κορυφαίες εκδόσεις τις 9,2 ίντσες, η οποία συνδυάζει με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών (βασικός εξοπλισμός σε όλες τις εκδόσεις).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Skoda Kamiq 2024

Στα μηχανικά τμήματα των αυτοκινήτων δεν υπάρχουν ουσιαστικές αλλαγές. Την αρχή, λοιπόν, κάνει ο TSI κινητήρας του 1,0 λίτρου σε εκδόσεις των 95 και 115 ίππων και ακολουθεί ο τετρακύλινδρος TSI του 1,5 λίτρου, ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και διαθέτει τεχνολογία αδρανοποίησης κυλίνδρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ