Πότε έρχεται στην Ελλάδα το νέο μικρό SUV της Hyundai;

Hyundai Bayon

Κάτω από το πετυχημένο Kona, η Hyundai ετοιμάζεται να λανσάρει το Bayon, το καινούργιο της μικρό SUV. Δείτε τα χαρακτηριστικά του, αλλά και το πότε έρχεται στην Ελλάδα.

Το Bayon, το νέο B-SUV της Hyundai, ξεχωρίζει αρχικά με την εμφάνισή του, η οποία ακολουθεί την πρόσφατη «τόλμη» που διέπει τις SUV δημιουργίες της μάρκας επενδύοντας σε ένα αμάξωμα με γλυπτά σχήματα, πολλές «νευρώσεις» και έντονες ακμές. Οι διαστάσεις του κρατιούνται compact όντας μέσα στα πλαίσια της κατηγορίας (π.χ. μήκος: 4.180 χλστ.), όμως οι χώροι του για τους επιβάτες αναμένεται να είναι αρκετά καλοί, με το πορτ-μπαγκάζ να αγγίζει τα επίσης πολύ καλά, 411 λίτρα χωρητικότητας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Hyundai Bayon

Στο πεδίο των κινητήρων, το Bayon θα προσφερθεί με τα γνώριμα μηχανικά σύνολα 1.0 T-GDi της Hyundai, που θα συνδυάζονται με 48V «ήπια» υβριδικό σύστημα για να μειώσουν τους ρύπους τους. Η απόδοσή τους θα είναι 100 ή 120 ίππους, ενώ το κιβώτιο με το οποίο συνεργάζονται είναι είτε το 6άρι μηχανικό iMT με ηλεκτρονικό συμπλέκτη, είτε το αυτόματο 7άρι διπλού συμπλέκτη της Hyundai.

Hyundai Bayon
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Bayon, δεν θα λείψει στο εσωτερικό του η απαραίτητη ψηφιοποίηση της εποχής, όπου εκτός της κεντρικής οθόνης των 8 ή 10,25 ιντσών, θα υπάρχει δυνατότητα και για πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων επίσης με διαγώνιο 10,25 ιντσών.

Το νέο Hyundai Bayon αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην ελληνική αγορά μέσα στον Ιούνιο. Μαζί με το Kona θα συνθέσουν ένα δυνατό δίδυμο στα compact SUV της Hyundai. Οι τιμές του δεν είναι ακόμη γνωστές, ωστόσο αναμένεται να βρίσκονται λίγο πιο κάτω από αυτές του Kona (ξεκινά από τα 17.890 ευρώ).

Διαβάστε επίσης: 

Δοκιμάζουμε το plug in υβριδικό Jeep Renegade των 240 ίππων

Οδηγούμε το νέο Hyundai Bayon

Δοκιμάζουμε το VW ID.4

Δοκιμάζουμε το ανανεωμένο Audi Q2

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ