Πόσοι άνθρωποι μπορούν να χωρέσουν σε ένα smart; Απίστευτο! (+video)

smart παγκόσμιο ρεκόρ guinness πόσα άτομα χωρούν σε ένα smart

Αν δεν υπήρχε και το video, δύσκολα θα μπορούσε να πιστέψει κανείς ότι το λιλιπούτειο smart μπορεί να χωρέσει μέσα του ένα μικρό... πουλμανάκι!

Όλα αυτά τα χρόνια οι άνθρωποι των ρεκόρ Guinness μας έχουν συνηθίσει στο να μας παρουσιάζουν κάποια άκρως εντυπωσιακά ρεκόρ αφήνοντας μας άναυδους.

Ωστόσο κάποια από αυτά τα ρεκόρ πρέπει πραγματικά να τα δεις για να τα πιστέψεις γιατί στο άκουσμα τους ο νους απλά δεν μπορεί να τα συλλάβει.

Αυτό ακριβώς ισχύει και στην περίπτωση του παγκόσμιου ρεκόρ Guinness για τους περισσότερους ανθρώπους που μπορούν να χωρέσουν μέσα σε ένα smart fortwo.

Το λιλιπούτειο αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας κατασκευάστηκε για να «κυριαρχεί» στους ασφυκτικά πηγμένους δρόμους μιας πόλης προσφέροντας ευελιξία αλλά και τεράστιες πιθανότητες... εύρεσης πάρκινγκ χάρη στο μήκος του που περιορίζεται στα μόλις 2,69 μέτρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το fortwo το κάνει αυτό μεταφέροντας αποκλειστικά δύο άτομα και όποιος έχει βρεθεί έστω μία φορά στην καμπίνα του smart μπορεί να επιβεβαιώσει ότι αυτός είναι και ο μέγιστος αριθμός ατόμων που μπορεί να μετακινήσει, τουλάχιστον νόμιμα.

Το 2016 ήταν και η χρονιά που η ιταλική ομάδα Comets Cheerleaders προσπάθησε να καταρρίψει το σχετικό ρεκόρ, το οποίο είχε θέσει η αμερικάνικη Glendale Cheerleading προσπαθώντας να χωρέσει μέσα στο smart περισσότερα από... 20 άτομα.

Σύμφωνα και με τις προδιαγραφές του συγκεκριμένου ρεκόρ, οι συμμετέχοντες στην προσπάθεια πρέπει να είναι άνω των 18 ετών και το ελάχιστο ύψος τους πρέπει να είναι από 1.525 χλστ. και πάνω, ενώ το smart fortwo θα πρέπει να είναι μοντέλο παραγωγής χωρίς τροποποιήσεις.

Η προσπάθεια που έκανε η ιταλική ομάδα των Cheerleaders στέφθηκε τελικά από επιτυχία κατά το... ήμισυ, αφού δεν έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ της Glendale Cheerleading Team, αλλά κατάφερε να το ισοφαρίσει με το smart να δέχεται στην καμπίνα του και αυτή τη φορά τον απίστευτο αριθμό των 20 ατόμων. Με κλειστές τις πόρτες η γυναικεία ομάδα ξεπέρασε με άνεση το όριο των πέντε δευτερολέπτων που χρειαζόταν για να επισημοποιηθεί η προσπάθεια τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε περισσότερα στο επίσημο video των ρεκόρ Guinness που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ