Δυσαρεστημένος ιδιοκτήτης Tesla ανατίναξε ένα Model S (Video)

Tesla ανατίναξη

Ένας Φιλανδός ιδιοκτήτης Tesla αποφάσισε να εκδηλώσει με έναν διαφορετικό τρόπο τη δυσαρέσκειά του απέναντι στην αμερικανική φίρμα, ανατινάσσοντας με κιλά δυναμίτη ένα Model S.

Με άδοξο αλλά εντυπωσιακό έληξε η συμβίωση ενός Φιλανδού με το κορυφαίο μοντέλο της Tesla. Ο Tuomas Katainen απέκτησε ένα Model S και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν κατ’ ευχή, τα γνωστά προβλήματα αξιοπιστίας άρχισαν να χτυπούν την πόρτα του Φιλανδού.

Το Model S οδηγήθηκε στον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Tesla στη Φινλανδία και μετά από διάστημα ενός μήνα, ο ιδιοκτήτης του ενημερώθηκε ότι για την επιστροφή του στην κυκλοφορία θα πρέπει να αντικατασταθούν οι συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας, κάτι που θα στοίχιζε στον Tuomas Katainen το ποσό των 20.000 ευρώ, καθώς το Model S είχε βγει από την εγγύηση των 8 ετών.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έτσι, λοιπόν, ο Φινλανδός αποφάσισε αντί να επισκευάσει το Tesla Model S να ξοδέψει πολύ λιγότερα χρήματα ώστε να αποκτήσει 30 κιλά δυναμίτη και να το… ανατινάξει.

Μάλιστα πριν την εντυπωσιακή ανατίναξη, τοποθέτησε στο εσωτερικό του λευκού Model S μια κούκλα η οποία παρέπεμπε στον ιδρυτή της Tesla, Elon Musk.

Ο Tuomas Katainen φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή της ανατίναξης, χαρίζοντας στο φιλοθεάμον κοινό το σύντομο, αλλά εκρηκτικό τέλος της συμβίωσής του με το λευκό Tesla Model S.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ