Πόσο κοστίζει ένα... 16κύλινδρο ρολόι της Bugatti; (Video)

Bugatti Watch a

Αμερικανός συλλέκτης αυτοκινήτων κάνει δώρο στον εαυτό του ένα ρολόι Jacob & Co, που είναι απόλυτα ταιριαστό με την Bugatti Chiron του. Κάθεστε; Το κόστος του αγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ!

Πήρατε χριστουγεννιάτικα δώρα και γενικά δώρα εορτών για όλους τους φίλους και τους οικείους σας, λόγω των ημερών; Σε περίπτωση που δεν έχετε μεριμνήσει ακόμα ή δεν έχετε έμπνευση, σας έχουμε την ιδανική πρόταση.

Αρκεί να αντέχει το πορτοφόλι σας, διότι οι τιμές των συγκεκριμένων ρολογιών που έχουμε κατά νου… ζαλίζουν. Εκτός αν ανήκετε στο βεληνεκές ενός Christiano Ronaldo ή του Manny Khoshbin, που αμφότεροι έχουν αγοράσει κάποια από τα ακριβότερα στον κόσμο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Bugatti Watch b

Ο μεν πρώτος έχει δαπανήσει το ποσό των 900.000 ευρώ στο παρελθόν, για να συνδυάσει ένα ρολόι με την La Voiture Noire του, ενώ ο δεύτερος είναι τόσο περήφανος για το νέο του απόκτημα το οποίο ταιριάζει τόσο πολύ με την Bugatti του, που κάνει unboxing (Instagram) στην κάμερα για να μας το επιδείξει.

Υπόψιν, πως το δικό του κομμάτι, αλά Hermes, ξεπερνά σε κόστος τα 2 εκατομμύρια ευρώ! Εννοείται πως υπάρχουν και πιο προσιτές λύσεις, όπως το ρολόι που αναπαριστά έναν κινητήρα W16 που κοστίζει μόνο… 300.000 ευρώ.

Bugatti Hermes
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για την ιστορία να πούμε η Bugatti Chiron Hermes χρειάστηκε τρία ολόκληρα χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί και παραδοθεί στον ιδιοκτήτη της. Χρησιμοποιεί κινητήρα 8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 1.520 ίππους και 1.600 Nm ροπής. Σχετικά με τις επιδόσεις του, ο χρόνος για το 0-100 χλμ./ώρα είναι μόλις 2,4 sec, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 420 χλμ./ώρα. Η τιμή ξεπερνά τα 6 εκατομμύρια ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ