Σε τιμή... Μυκόνου o εσπρέσο στο νέο cafe της Bugatti

Bugatti-Cafe

Αν επιλέξετε να πιείτε τον καφέ σας στη σκιά μιας Bugatti Chiron, παρατηρώντας της εκθαμβωτικές λεπτομέρειες του εμβληματικού supercar ετοιμαστείτε να επενδύσετε για τον σκοπό αυτό ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Το τίτλο του ακριβότερου εσπρέσσο στον πλανήτη διεκδικεί ο καφές που προσφέρει η έκθεση της Bugatti στο περίφημο Mayfair του Λονδίνο.

Σε μία από τις γνωστές «γειτονιές» της βρετανικής πρωτεύουσας, η έκθεση της Bugatti φιλοξενεί πλέον και ένα cafe το οποίο μπορούν να επισκεφθούν τόσο οι λάτρεις των εμβληματικών supercars όσο και εκείνου που εκτιμούν την ποιότητα ενός… σωστού espresso.

Ανεξάρτητα πάντως από τον λόγο που θα σας φέρει στο κατώφλι του showroom της Bugatti στο Mayfair, οφείλετε να γνωρίζετε ότι το κόστος της επίσκεψής σας στο espresso bar του Λονδίνου παραπέμπει σε εκείνο ξαπλώστρας στη Μύκονο τον μήνα Δεκέμβριο, καθώς μια γουλιά από το πολύτιμο χαρμάνι θα σας στοιχίσει σχεδόν 60 ευρώ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην παραπάνω τιμή περιλαμβάνεται και η είσοδος στην έκθεση της Bugatti και στο χώρο φιλοξενίας των επισκεπτών της, όπου θα απολαύσετε τη θέα μιας Chiron αλλά και τη βιβλιογραφία σχετικά με την ιστορία της γαλλικής φίρμας.

Για να μην αδικήσουμε την προσπάθεια, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στην περίπτωση που δεν θα θελήσετε να βρεθείτε στο εσωτερικό της έκθεσης της Bugatti και απλώς θέλετε να πάρετε έναν καφέ στο χέρι, η τιμή του προσγειώνεται σε απολύτως φυσιολογικά επίπεδα ξεκινώντας περίπου από τα 3,5 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ