Πώς θα έμοιαζε μια Coupe παραλλαγή της Lamborghini Urus

Lamborghini Urus Coupe render

H Lamborghini δεν έχει κάποιο Coupe-SUV στην φαρέτρα της, παρά τη δημοφιλία της υποκατηγορίας αυτής, όμως μια τρίθυρη Urus υπάρχει στη φαντασία ιδιωτών σχεδιαστών.

Σε όλο το φάσμα των SUV -από τα πιο προσιτά μέχρι τα ultra-premium- στην ευρωπαϊκή αγορά η υποκατηγορία των Coupe-SUV γνωρίζει μεγάλη άνθιση, συνδυάζοντας την επιβλητικότητα, τις δυνατότητες και την πρακτικότητα ενός SUV με τη σπορ εικόνα ενός Coupe. Κύριως εκφραστής της εικόνας αυτής είναι η κεκλιμένη οροφή προς τα πίσω και η μικρή τρίτη κολόνα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μια Lamborghini Urus Coupe δεν βγαίνει από το εργοστάσιο της Sant' Agata, όμως βγαίνει με τη μορφή ψηφιακών σχεδίων από τους υπολογιστές των Ρώσων της ιστοσελίδας Kolesa.ru. Αυτά απεικονίζουν μια Urus όπως την ξέρουμε -με τις ίδιες διαστάσεις- αλλά με κεκλιμένη οροφή και δύο πόρτες λιγότερες.

Για την αφαίρεση των δύο πίσω πλευρικών θυρών χρειάστηκε η επιμήκυνση των δύο μπροστινών, ενώ ο ειδικός του CGI που εκπόνησε αυτό το σχέδιο έκανε και χωνευτές τις χειρολαβές τους - στο πρότυπο της Huracan.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι αν κάποιος από τους υπερ-πλούσιους του πλανήτη επιθυμεί να αποκτήσει μια Lamborghini Urus Coupe, μπορεί να την παραγγείλει από τον οίκο μετατροπών Mansory. Η μετατροπή αυτή της Urus ονομάζεται Venatus Coupe Evo C (φωτό κάτω) και χωρίς να πειράζει το μήκος και το μεταξόνιο, η Mansory έχει μεταφέρει τη μεσαία κολόνα 20 εκατοστά πιο πίσω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πάντως, αν κρίνουμε από την επιτυχία των άλλων Coupe Super-SUV αλλά και της κλασσικής πεντάθυρης Urus, που έχει ήδη ξεπουλήσει όλη την παραγωγή του θερμικού μοντέλου μέχρι το τέλος του 2024 (και πριν την έλευση της νέας, υβριδικής γενιάς), μια τρίθυρη και ακόμη πιο σπορτίφ Urus δεν θα έμοιαζε κακή ιδέα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ