Πλησιάζει η ώρα της ανανέωσης για το ηλεκτρικό Volkswagen ID.3

VW ID.3 Pro 1

Ο ανταγωνισμός μεγαλώνει και η γερμανική εταιρεία ετοιμάζεται να φρεσκάρει το μικρομεσαίο της ηλεκτρικό hatchback.

Η ηλεκτροκίνηση είναι δεδομένη στο άμεσο μέλλον της αυτοκίνησης και σιγά σιγά όλες οι κατηγορίες έχουν αρχίσει να εμπλουτίζονται με αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Η Volkswagen το γνωρίζει αυτό και για να προετοιμαστεί στην κατηγορία των μικρομεσαίων οικογενειακών, έχει ήδη στα σκαριά την ανάνεωση του ID.3.

VW ID.3 Pro 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το VW ID.3 παρουσιάστηκε στα τέλη του 2019 και η εμπορική του καριέρα ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2020. Αναμφίβολα, η στιγμή της ανανέωσής του (2023) θα μπορούσε να καθυστερήσει μερικούς μήνες, αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε η VW σκοπεύει να μειώσει τον κύκλο ζωής των μοντέλων της. Πρόκειται για τακτική που επιτάσσει και φυσικά ακολουθεί ο σύγχρονος ανταγωνισμός.

Αισθητικά, το ανανεωμένο VW ID.3 θα διαθέτει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, ανασχεδιασμένα φώτα τύπου LED και νέους τροχούς αλουμινίου αεροδυναμικής σχεδίασης. Ακόμα, η παλέτα χρωμάτων του ηλεκτρικού hatchback της VW θα φέρει αλλαγές και νέες αποχρώσεις.

VW ID.3 Pro 4

Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε τις περισσότερες αλλαγές. Αυτές θα επικεντρώνονται στην αναβάθμιση της ποιότητας ορισμένων υλικών στα χαμηλά τμήματα της καμπίνας, τις βελτιωμένες οθόνες και τον εμπλουτισμό του εξοπλισμού.

Στην γκάμα κινητήρων δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές, με τα πακέτα μπαταριών να κυμαίνονται από τις 58 έως τις 77 kWh. Ωστόσο, θα υπάρξει μια σημαντική προσθήκη στη γκάμα, και δεν είναι άλλη από την σπορτίφ ID.3 GTX. Η νέα κορυφαία έκδοση του ηλεκτρικού hatchback θα αποδίδει περίπου 300 ίππους και θα έχει ένα ηλεκτρομοτέρ σε κάθε άξονα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
VW ID.3 Pro 5

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ