Στο νοσοκομείο σε χρόνο ρεκόρ: Πως περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. βοήθησε στη μεταφορά τραυματία (video)

ελληνική αστυνομία

Με τη δημοσίευση του σχετικού video η ΕΛΑΣ μας δίνει μια πολύ καλή εικόνα για το πώς συνεργάζεται το πλήρωμα ενός περιπολικού για την έγκαιρη μεταφορά τραυματία σε νοσοκομείο.

Εκτελώντας το καθήκον τους οι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας συνέβαλαν για μία ακόμη φορά στη γρήγορη μεταφορά τραυματία σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Μάλιστα δεν σταμάτησαν εκεί αφού, σύμφωνα και με τη σχετική δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης της ΕΛ.ΑΣ., το πλήρωμα του περιπολικού που κατέφθασε πρώτο στο σημείο που βρισκόταν ο τραυματίας παρείχε στο άτομο τις πρώτες βοήθειες και το φρόντισε μέχρι να φτάσει ο σταθμός του ΕΚΑΒ.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στις 14 Αυγούστου στις 19:15 ώρα, με το περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. να κάνει διέλευση από την περιοχή της Αγίας Μαρίνας στον Κορυδαλλό. Εκεί ενημερώθηκε από διερχόμενο ότι ένα άτομο έπεσε και χτύπησε στο οδόστρωμα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ. προσέγγισε άμεσα στο σημείο που του υπέδειξαν, όπου και βρήκαν έναν άντρα πεσμένο στο έδαφος με τραύμα στο κεφάλι. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στην παροχή πρώτων βοηθειών. Έπειτα κατέφθασε και το ασθενοφόρο του EKAB και ανέλαβε τον τραυματία. Το πλήρωμα συνέχισε την υποστήριξή στον τραυματία κατά την μεταφορά του στο Τζάνειο νοσοκομείο ανοίγοντας δρόμο στο ασθενοφόρο, ευτυχώς χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο κυκλοφοριακό κώλυμα λόγω των ημερών.

Στο σχετικό video που μπορείτε να δείτε και εσείς μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το ακουστικό υλικό από τις συνομιλίες του πληρώματος του περιπολικού. Υλικό το οποίο, σε συνδυασμό με το video, ενισχύει την αίσθηση ηρεμίας και καθαρού μυαλού του χαρακτηρίζει κάθε κίνηση των δύο ανδρών και μας δίνει παράλληλα μια πολύ καλή εικόνα για το πώς συνεργάζονται μεταξύ τους οι αστυνομικοί αλλά και το πλήρωμα του περιπολικού με εκείνο του ασθενοφόρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε επίσης

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ