Όλη η ιστορία του VW ID. Buzz σε ένα Video

vw id buzz cargo

Από τα πρώτα στάδια της σύλληψης του concept έως και τα τελευταία που αφορούν τις εκτενείς δοκιμές του σε πραγματικέ συνθήκες, αυτή είναι η ιστορία του νέου VW ID. Buzz.

Ένα πολύ ενδιαφέρον video που κινείται στα όρια του ντοκιμαντέρ παρουσίασε η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα, με τη γερμανική εταιρεία να μας «ξεναγεί» σε όλα τα στάδια εξέλιξης του νέου και αμιγώς ηλεκτρικού ID. Buzz.

Στο διδακτικό video που θα παρακολουθησετε παιρνώντας ευχάριστα την ώρα σας θα έχετε την ευκαρία να δείτε τι κρύβεται πίσω από τη δημιουργία και την εξέλιξη ενός νέου οχήματος και ακόμη περισσότερο το πώς προσεγγίζει η Volkswagen αυτή τη διαδικασία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ID. Buzz μας πηγάινει βήμα-βήμα στην εξέλιξη του νέου ηλεκτρικού μοντέλου των Γερμανών φωτίζοντας όλες τις πτυχές του concept: από τις δοκιμές εξέλιξης σε ακραίες συνθήκες, τη σχεδίαση του εξωτερικού και του εσωτερικού του ως και τις προηγμένες τεχνολογίες που φέρει αλλά και τον τρόπο που κατασκευάζετε.

Για όλους τους φιλομαθείς και γενικότερα φίλους των τεσσάρων τροχών, η παρακολούθηση του συγκεκριμένου video της Volkswagen συνιστάται ανεπιφύλακτα.

Δείτε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ