Οι Τούρκοι πατάνε πόδι στη Γερμανία - Ποιες ειδικότητες αναζητούν για το νέο τους αυτοκίνητο

Togg εργοστάσιο

Η τουρκική TOGG στοχεύει στην περαιτέρω ενίσχυση του εργατικού δυναμικού της, δημοσιεύοντας δεκάδες αγγελίες για τη στελέχωση των εγκαταστάσεών της σε Τουρκία και Γερμανία.

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν για το λανσάρισμα του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Τουρκίας, το οποίο θα αποτελέσει τον σημαιοφόρο της γειτονικής μας χώρας στην προσπάθειά για την εδραίωσή της ανάμεσα στις κορυφαίες αυτοκινητοβιομηχανίες του πλανήτη.

Πρόκειται για ένα μικρομεσαίου μεγέθους SUV το οποίο θα λανσαριστεί στις αρχές του 2023, παραγόμενο στο εργοστάσιο της πόλης Gemlik, ενώ υποβάλλεται σεεξουθενωτικές δοκιμές, με φόντο να διασφαλιστεί η μηχανολογική του αρτιότητα.

Επιπροσθέτως, συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η ενίσχυση του εργατικού δυναμικού του τουρκικού brand, το οποίο αναζητά άρτια καταρτισμένους εργαζομένους που θα συνδράμουν στην υλοποίηση των μαξιμαλιστικών βλέψεων της TOGG.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
αυτοκίνητο τουρκίας θέσεις εργασίας

Επισκεπτόμενος κανείς τον επίσημο λογαριασμό της εταιρείας στην επαγγελματική πλατφόρμα Linkedin θα εντοπίσει δεκάδες αγγελίες, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί τις τελευταίες εβδομάδες και στη συντριπτική τους πλειοψηφία αφορούν τη στελέχωση των εγκαταστάσεων της TOGG στην πόλη Gebze στην επαρχία Kocaeli, ενώ αναζητείται και ένας μικρός αριθμός εργαζομένων για τη γερμανική πόλη Στουτγάρδη.

Οι θέσεις εργασίας καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ειδικοτήτων, από σχεδιαστές, προγραμματιστές, ειδικούς στο blockchain και οικονομολόγους.

Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις θέσεις εργασίας και τις προαπαιτούμενες δεξιότητες προσφέρονται στον λογαριασμό της TOGG στο Linkedin (πατήστε εδώ).

Υπενθυμίζεται ότι το εργοστάσιο της TOGG θα έχει έκταση 1.200 στρέμματα και θα απασχολεί 4.300 υπαλλήλους, το 30% εκ των οποίων θα είναι γυναίκες.

αυτοκίνητο τουρκίας θέσεις εργασίας
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιο θα είναι το πρώτο μοντέλο της TOGG

Όπως προαναφέρθηκε, η παρθενική παρουσία της κοινοπραξίας TOGG στον αυτοκινητικό κόσμο θα γίνει μέσω ενός ηλεκτρικού SUV το οποίο θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις: Μία δικίνητη των 200 ίππων που θα επιταχύνει στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 7,6 δλ. και μία τετρακίνητη των 406 ίππων που θα ολοκληρώνει το «σπριντ» 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,8 δλ.

Οι μπαταρίες του μοντέλου θα προσφέρεται από την εταιρεία Farasis, ενώ η κορυφαία σε επίπεδο ισχύος έκδοση θα έχει αυτονομία 500 χλμ, με τη φόρτιση από το 0-80% να ολοκληρώνεται σε μόλις 30 λεπτά. 

αυτοκίνητο τουρκίας θέσεις εργασίας

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ