Παντός εδάφους δοκιμές για το Ford Ranger του 2022 (Video)

Ford Ranger 2022 Testing

Με ένα video στο οποίο το υποβάλλει σε κάθε είδους εκτός δρόμου δοκιμασία, η Ford έδειξε τις πρώτες εικόνες του -καμουφλαρισμένου- νέου Ranger λίγες εβδομάδες πριν από την επίσημη αποκάλυψη της γενιάς του 2022.

Η εταιρεία του μπλε οβάλ απεικονίζει με το συγκεκριμένο video τις δοκιμές εξέλιξης του πρωτοτύπου δοκιμών της τέταρτης γενιάς του pickup της, που έλαβαν χώρα σε κάθε είδους τερέν - από λασπώδες και αμμώδες στα παράλια της Αυστραλίας μέχρι βραχώδες και χιονισμένο στα βουνά της Νέας Ζηλανδίας.


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επιλογή των χωρών της Ωκεανίας δεν είναι τυχαία: η γενιά του 2022 του Ford Ranger δημιουργήθηκε από τη σχεδιαστική ομάδα της Ford Αυστραλίας. Η παραγωγή του θα γίνεται στα εργοστάσια της Νότιας Αφρικής και της Ταϊλάνδης, πριν η νέα γενιά του Ranger ακολουθήσει -και αυτή- την παγκόσμια πορεία των προκατόχων του, με ολοκληρωμένη παρουσία και στην Ευρώπη.

Οι σχεδιαστικές επιρροές από το δημοφιλές στην Αμερική Ford F-150 είναι εμφανείς στο νέο Ranger, παρά το καμουφλάζ του. Όμως, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα αποκτήσει, και αυτό, μία αμιγώς ηλεκτρική έκδοση όπως το Ford F-150 Lightning.

Το πιο πιθανό, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, είναι ότι θα έχει μια plug-in υβριδική έκδοση, στο πλαίσιο της στρατηγικής της Ford να διαθέτει εξηλεκτριμένες εκδόσεις όλων των μοντέλων της στην Ευρώπη από το 2024.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το video της Ford από τις δοκιμές του νέου Ranger στην Ωκεανία, με τους τίτλους «τιμωρόντας τον κινητήρα στην έρημο» ή «βασανιστικές δοκιμές όταν τα πράγματα δυσκολεύουν».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ