Οι Γερμανοί έδωσαν τρεις πρωτιές στις ιταλικές Alfa Romeo

Alfa Romeo Tonale 1.5 160 PS 1

Στα premium sedan και SUV, που αποτελούν λαμπρό πεδίο δόξης για τους Γερμανούς κατασκευαστές, οι αναγνώστες ενός κορυφαίου περιοδικού έδωσαν τρία πρώτα βραβεία στις Alfa Romeo Giulia, Tonale και Stelvio.

Η εταιρεία του Τορίνου έκανε το “χατ-τρικ” στο διαγωνισμό “Best Cars 2024” του γερμανικού περιοδικού Auto Motor und Sport, καθώς το διαχρονικό sedan Giulia και τα SUV Tonale και Stelvio κέρδισαν τις τρεις πρώτες θέσεις στις ισάριθμες κατηγορίες τους μετά από ψηφοφορία των αναγνωστών του περιοδικού.

Alfa Romeo Giulia QV
Alfa Romeo Giulia QV
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρότι η Giulia και η Stelvio βρίσκονται από χρόνια στην αγορά, έχοντας δεχθεί βεβαίως μια εκτεταμένη ανανέωση πρόπερσι, απέσπασαν τις πρωτιές μαζί με την Tonale -το πρώτο αυτοκίνητο της νέας εποχής της Alfa- για να πετύχουν για πρώτη φορά το 3/3 στη συγκεκριμένη βράβευση.

Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio

Η Giulia, μάλιστα, απέσπασε για 7η διαδοχική χρονιά το πρώτο βραβείο της κατηγορία του “Μεσαίου εισαγώμενου” αυτοκινήτου, με ποσοστό 21,5% των ψήφων, αφήνοντας πίσω της συνολικά 18 εμπορικούς αντιπάλους της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Alfa Romeo Tonale επικράτησε μεταξύ 34 μοντέλων στην κατηγορία των “Compact SUV/Off-road”, ενώ οι ψηφοφόροι του περιοδικού ανέδειξαν τη Stelvio κορυφαία στα “Μεγάλα SUV/Off-road” ανάμεσα σε συνολικά 45 ανταγωνιστικά μοντέλα. Συνολικά, στην 48η χρονιά των βραβείων “Best Cars” οι αναγνώστες του AMuS είχαν να επιλέξουν ανάμεσα σε 455 -γερμανικά αλλά και εισαγόμενα- μοντέλα σε 13 κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ