Νέο Volvo EX90: H σουηδική ερμηνεία της ποιότητας (video)

Volvo System

Τι σημαίνει πολυτέλεια σήμερα; Αυτά είναι το ερώτημα που αντιμετώπισαν οι σχεδιαστές της φίρμας, καθώς εργάζονταν για το εσωτερικό του επερχόμενου Volvo EX90, της ηλεκτρικής ναυαρχίδας των SUV τους.

Οι απαντήσεις τους συντονίζονται με την εποχή, αλλά θεμελιώνονται στέρεα και στις ουσιώδεις αξίες του σκανδιναβικού design: απλότητα, ευζωία και φυσικοί πόροι.

Με τον ίδιο τρόπο που παλιά μεγέθη, όπως η ιπποδύναμη και η επιτάχυνση, παραμερίστηκαν από τον χρόνο φόρτισης και την αυτονομία, τώρα δημιουργείται ένα νέο παράδειγμα που αφορά την πολυτέλεια των αυτοκινήτων. Για την Volvo, το επιδεικτικό δεν είναι το καλύτερο. Και η μυρωδιά του νέου δέρματος ζωικής προέλευσης δεν είναι πια η μόνη ένδειξη ενός πλούσιου εσωτερικού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
volvo EX90
volvo ex90

«Επιλέξαμε υλικά με βάση τις αξίες μας», λέει η Cecilia Stark (Σεσίλια Σταρκ), Υπεύθυνη Σχεδιασμού. «Αυτές οι επιλογές αφήνουν πίσω την παλαιομοδίτικη πολυτέλεια στα αυτοκίνητα και εκφράζουν τις σκανδιναβικές μας ρίζες. Με το Volvo EX90 παίρνουμε ως σχεδιαστικό σημείο εκκίνησης την ευζωία».

Περισσότερες λεπτομέρειες στο παρακάτω βίντεο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ