Ετοιμοπαράδοτα Volvo στην Ελλάδα – Δείτε ποια είναι

Volvo XC40

H Volvo Car Hellas διαθέτει άμεσα στην ελληνική αγορά τέσσερα διαφορετικά μοντέλα βενζίνης, πετρελαίου και ηλεκτρικά.

Την ευκαιρία να αποκτήσουν άμεσα ένα από τα δημοφιλή SUV της γκάμας της Volvo έχουν οι Έλληνες υποψήφιοι αγοραστές, αφού η αντιπροσωπεία της σουηδικής μάρκας στη χώρα μας διαθέτει χωρίς χρόνο αναμονής αυτοκίνητα διαφόρων μοντέλων και κινητήρων, που βρίσκονται ετοιμοπαράδοτα στην Ελλάδα ή αναμένεται να αφιχθούν μέχρι το τέλος του έτους.

Πιο αναλυτικά, τα ετοιμοπαράδοτα SUV της Volvo είναι τα XC40, C40, XC60 και XC90, που συνδυάζονται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Οι εκδόσεις κινητήρα βενζίνης που υπάρχουν άμεσα διαθέσιμες για το ανανεωμένο XC40 είναι η T2 με τον 3κύλινδρο 1,5 που αποδίδει 129 ίππους και οι ήπια υβριδικές εκδόσεις B3 και B4 με τον 2λιτρο 4κύλινδρο κινητήρα με 163 ίππους και 197 ίππους αντίστοιχα. Παράλληλα, άμεσα διαθέσιμες είναι και οι ηλεκτρικές εκδόσεις του δημοφιλούς SUV.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Volvo C40
Το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo C40

Από την άλλη, περιορισμένος αριθμός ετοιμοπαράδοτων αμιγώς ηλεκτρικών Volvo C40 Recharge υπάρχουν στη χώρα μας, που προσφέρονται με δύο συστήματα κίνησης. Η έκδοση P6 έχει έναν ηλεκτροκινητήρα στον εμπρός άξονα που αποδίδει 231 ίππους και τροφοδοτείται από μία μπαταρία 69 kWh που αρκεί για αυτονομία κίνησης πάνω από 400 χλμ. Η κορυφαία έκδοση P8 έχει ένα ηλεκτρομοτέρ 204 ίππων σε κάθε άξονα και συνολική απόδοση 408 ίππων, ενώ του εξασφαλίζει και χαρακτηριστικά τετρακίνητου. Η μπαταρία της συγκεκριμένης έκδοσης έχει χωρητικότητα 78 kWh που χαρίζει με μία φόρτιση αυτονομία 420 χλμ.

Volvo XC60
Το πρόσφατα αναβαθμισμένο Volvo XC60
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το αμέσως μεγαλύτερο Volvo XC60 προσφέρεται στην ήπια υβριδική έκδοση B4 με τον 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 197 ίππους και συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης, καθώς και στην ισχυρότερη έκδοση Β5 των 235 ίππων. Το κορυφαίο SUV στην γκάμα της σουηδικής εταιρείας, το XC90, διατίθεται με άμεση παράδοση στην mild hybrid έκδοση πετρελαίου B5.

Ακόμα, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι οι ήπια υβριδικές εκδόσεις μπορούν να εισέρχονται καθημερινά στον Δακτύλιο, ενώ τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα XC40 και C40 έχουν μηδενικά τέλη κυκλοφορίας, εταιρικές φοροελαφρύνσεις, επωφελούνται ελεύθερης πρόσβασης στον Δακτύλιο, λαμβάνουν την κρατική επιδότηση «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2» των 8.000 ευρώ και εξαιρούνται από τα δημόσια τέλη στάθμευσης για δύο χρόνια (τιμή XC40 Recharge Pure Electric: από 38.252 ευρώ, τιμή C40 Recharge Pure Electric: από 45.568 ευρώ).

Volvo XC40
Σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση διατίθεται και το Volvo XC40

Τέλος, όλα τα μοντέλα της Volvo καλύπτονται με εγγύηση για 5 χρόνια ή 100.000 χλμ., με αυτήν της μπαταρίας του ηλεκτρικού συστήματος κίνησης των αντίστοιχων εκδόσεων να φτάνει τα 8 χρόνια ή τα 160.000 χλμ.. Παράλληλα παρέχονται και 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε εδώ το δίκτυο των επισήμων αντιπροσώπων της Volvo Car Hellas

Διαβάστε επίσης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ