Νέο πρόγραμμα FlexDrive από την Autohellas Hertz

autohellas

Παραλαβή αυτοκινήτου εντός 24 ωρών και δωρεάν έλεγχος και πλύσιμο του αυτοκινήτου 1 φορά το μήνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Η Autohellas Hertz παρουσίασε το ανανεωμένο FlexDrive! Το πρόγραμμα ευέλικτου leasing απευθύνεται σε ιδιώτες και επαγγελματίες, με προνόμια που είναι αληθινά, όσο απίστευτα και αν μοιάζουν.

Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η παραλαβή αυτοκινήτου εντός 24 ωρών, ο δωρεάν έλεγχο και πλύσιμο του αυτοκινήτου 1 φορά το μήνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, οι 4 Bonus πόντοι για κάθε 1 ευρώ του μηνιαίου μισθώματος, πληρώνοντας με κάρτες Bonus της Alpha Bank, τα 3 Μίλια Εξαργύρωσης από το Miles+Bonus της Aegean, για κάθε 1 ευρώ του μηνιαίου μισθώματος καθώς και η αποπληρωμή του μισθώματος εξαργυρώνοντας μίλια Miles+Bonus της Aegean.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η επικοινωνιακή καμπάνια, βασίζεται στο Social Media trend «2 Αλήθειες & 1 Ψέμα!» και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τα μοναδικά προνόμια του «πιο απίστευτου Leasing στην αγορά», που ξεδιπλώνονται μέσα σε 2 επεισόδια ενός ξεχωριστού τηλεπαιχνιδιού. Πρωταγωνιστής της καμπάνιας, ο γνωστός stand-up comedian και παρουσιαστής Διονύσης Ατζαράκης, ο οποίος δίνει μια διασκεδαστική πνοή στο τηλεπαιχνίδι – παρωδία, με το μοναδικό ύφος του.

Οι δύο παίκτες, αντιμέτωποι με τρία εξίσου απίστευτα δεδομένα, για την ζωή του Διονύση Ατζαράκη αλλά και για το FlexDrive, καλούνται να εντοπίσουν το ψέμα. Στο τέλος, οι παίκτες συνειδητοποιούν ότι τα προνόμια που νόμιζαν πως ήταν υπερβολικά και απίστευτα, είναι όντως αληθινά με το FlexDrive της Autohellas Hertz!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ