Νέο κινεζικό SUV με επτά οθόνες

Haval X Dog 1

Το νέο πρωτότυπο SUV της Haval ονομάζεται X Dog και είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μοντέλα της κατηγορίας.

Η Haval ανήκει στην Great Wall Motors και δραστηριοποιείται στην κατασκευή crossover και SUV από το 2013. Το νέο SUV X Dog θα είναι διαθέσιμο σε αρκετές χώρες παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης και της Ευρώπης, και ξεχωρίζει για την συμβατική εξωτερική του εμφάνιση και την ιδιαίτερα “προχωρημένη” εικόνα της καμπίνας.

Haval X Dog
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εμφανισιακώς, το αμάξωμα του νέου Haval X Dog χαρακτηρίζεται από τις ανάγλυφες επιφάνειες ορθογώνιου μοτίβου και τις έντονες ακμές, καθώς και από την τονισμένη μάσκα. Επιπλέον, οι αναδυόμενες χειρολαβές των εμπρός θυρών και οι “κρυφές” για τις πίσω, χαρίζουν αίσθηση 3θυρου μοντέλου. Στο πίσω μέρος διακρίνουμε την ογκώδη πόρτα με τον λογότυπο της εταιρείας και το μικρό παρμπρίζ.

Το ενδιαφέρον όμως στοιχείο του νέου Haval X Dog είναι η καμπίνα με τις πολλές οθόνες. Για την ακρίβεια, έχει επτά οθόνες με μία εξ αυτών να βρίσκεται στο κέντρο του τιμονιού. Ακόμα βέβαια δεν είναι σίγουρο εάν το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό θα βρει τον δρόμο του για την έκδοση παραγωγής. Η διάταξη της καμπίνας είναι 4θέσια και ξεχωρίζει για τον μεγάλο χώρο αποσκευών.

Haval X Dog Interior

Η γκάμα κινητήρων του νέου X Dog διαθέτει τρεις επιλογές, δύο βενζίνης και μία υβριδική. Η βασική βενζινοκίνητη έκδοση εφοδιάζεται με έναν 1.500άρη κινητήρα 160 ίππων και η ισχυρότερη με έναν 2λίτρο 211 ίππων. Για την υβριδική έκδοση δεν υπάρχουν ακόμα πολλά στοιχεία και το μόνο που γνωρίζουμε είναι το θερμικό μέρος του συστήματος κίνησης θα το αναλάβει ο 1.500άρης βενζίνης. Το κιβώτιο και στις τρεις περιπτώσεις είναι αυτόματο επτά σχέσεων, με την δίλιτρη βενζίνης και την υβριδική να συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ