Αποκάλυψη για το νέο DS 3 -Tι καινούργιο φέρνει το μικρό crossover

DS 3

Το μικρότερο σε διαστάσεις και πιο προσιτό crossover στη γκάμα της DS ανανεώθηκε, εμπλουτίζοντας την γκάμα του με νέα σχεδιαστικά στοιχεία και πλήθος εξοπλιστικών επιλογών.

Μια νέα αρχή είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει το DS 3 Crossback προχωρώντας σε μια εφ’ όλης της ανανέωσης των προδιαγραφών του.

Κατ’ αρχάς, το DS 3 έχασε τον… επιθετικό προσδιορισμό του Crossback από το όνομά του, την ίδια στιγμή που ο ανασχεδιασμός του μπροστινού τμήματος δημιουργεί μια πιο εκλεπτυσμένη εικόνα, ανάλογη των μεγαλύτερων προτάσεων της γαλλικής φίρμας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανασχεδιασμένα επιστρέφουν και τα φωτιστικά σώματα ενώ παρεμβάσεις έχουν πραγματοποιηθεί και στα αεροδυναμικά βοηθήματα του αμαξώματος.

Τα νέα λογότυπα και οι νέες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών ολοκληρώνουν τον κατάλογο των αναβαθμίσεων που έχει δεχθεί το παρουσιαστικό του DS 3.

DS 3 2023

Περνώντας στο εσωτερικό, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η ψηφιακή οθόνη αφής των 10,3 ιντσών, η οποία προσφέρεται σε όλα τα επίπεδα εξοπλισμού. Ανάλογα με την έκδοση παραμετροποιούνται οι επενδύσεις θυρών και καθισμάτων, διατηρώντας την κατασκευαστική ποιότητα και την εκλεπτυσμένη πολυτέλεια σε σταθερά υψηλά επίπεδα.

Η ουσιαστικότερη αναβάθμιση αφορά στις προδιαγραφές της ηλεκτροκίνητης έκδοσης του αυτοκινήτου, καθώς αντικαταστάθηκαν τόσο ο ηλεκτροκινητήρας όσο και οι συσσωρευτές της ηλεκτρικής ενέργειας.

DS 3 2023
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα ο νέος ηλεκτροκινητήρας αποδίδει 156 ίππους και 260 Nm ροπής, ενώ αυξημένη κατά 4 kWh είναι η ονομαστική χωρητικότητα των μπαταριών, φτάνοντας τις 54 kWh.

Σύμφωνα με τη γαλλική φίρμα, το ανανεωμένο DS 3 E-TENSE μπορεί πλέον να διανύσει έως και 402 χιλιόμετρα με μία φόρτιση, αριθμός ο οποίος αυξάνεται στα 500 χιλιόμετρα σε αστικές συνθήκες κίνησης.

DS 3 2023

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι κινητήρες βενζίνης (1,2 T) και diesel (1,5) έρχονται από το πρόσφατο παρελθόν, διαμορφώνοντας εκδόσεις των 100 και των 130 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ