Νέες εκδόσεις για τα μοντέλα της ΜΙΝΙ

mini new range

Από τον επόμενο μήνα όλα τα μοντέλα της ΜΙΝΙ θα αποκτήσουν νέες εκδόσεις με πολλές στιλιστικές λεπτομέρειες.

Για πρώτη φορά, όλα τα τρέχοντα μοντέλα της βρετανικής φίρμας θα λανσαριστούν ταυτόχρονα σε μία νέα ειδική έκδοση. Από το Μάρτιο του 2022, το 3θυρο MINI, το 5θυρο MINI και το MINI Cabrio θα κυκλοφορήσουν στην έκδοση Resolute Edition. Η έκδοση αυτή θα διατίθεται επίσης για το MINI Cooper SE. Παράλληλα, θα λανσαριστούν το MINI Clubman στην έκδοση Untold Edition και το MINI Countryman στην Untamed Edition.

mini
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
mini interior

Πιο αναλυτικά, η Resolute Edition δίνει έμφαση στην εξατομίκευση, το παραδοσιακό στυλ. Οι πολύπλευρες ιδιότητες του MINI Clubman, σε συνδυασμό με την κομψή σχεδίαση και τη μοναδική φιλοσοφία του αμαξώματος, αναδεικνύονται με ιδιαίτερη ένταση στην Untold Edition. Στην Untamed Edition, το MINI Countryman ενισχύει το προϊοντικό προφίλ του. Κάθε ειδική έκδοση έχει τα δικά της ξεχωριστά χαρακτηριστικά με ιδιαίτερα ελκυστικά φινιρίσματα βαφής αμαξώματος και ζαντών ελαφρού κράματος, ποιότητας σχεδιασμό εσωτερικού και αποκλειστικά διακοσμητικά στοιχεία για το εξωτερικό και το εσωτερικό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπλέον, οι πελάτες μπορούν επίσης να διαμορφώσουν τις νέες εκδόσεις μοντέλων MINI σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Τα στοιχεία εξοπλισμού μπορούν να συνδυαστούν, για παράδειγμα, με τα ειδικά για κάθε μοντέλο πακέτα Comfort, Driver Assistance & Connected. Μεμονωμένες επιλογές όπως σπορ κιβώτιο Steptronic, adaptive chassis, σύστημα ηχείων Harman Kardon HiFi ή πανοραμική γυάλινη οροφή διατίθενται επίσης για τις διάφορες εκδόσεις.

mini

Η Resolute Edition διατίθεται για το 3θυρο MINI Cooper και το 3θυρο MINI Cooper S, για το 5θυρο MINI Cooper και το 5θυρο MINI Cooper S. Επίσης, διατίθεται σε συνδυασμό με το αμιγώς ηλεκτρικό MINI Cooper SE. Οι πελάτες μπορούν να διασκεδάζουν οδηγώντας με την οροφή ανοιχτή στο αποκλειστικό στυλ της Resolute Edition με το MINI Cooper Cabrio και με το MINI Cooper S Cabrio.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Untold Edition διατίθεται για πέντε εκδόσεις του μοντέλου. Η γκάμα περιλαμβάνει τα MINI Cooper Clubman, MINI Cooper S Clubman, MINI Cooper D Clubman και MINI Cooper SD Clubman. Επιπλέον, το κορυφαίο σπορ μοντέλο MINI John Cooper Works Clubman με 306 hp διατίθεται στην έκδοση Untold Edition. Τέλος, στην περίπτωση του Countryman, η γκάμα ενισχύεται με τη νέα έκδοση Untamed Edition.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ