Νέες δοκιμές του υβριδικού διαδόχου της Lamborghini Aventador (Video)

Lamborghini Aventador hybrid testing prototype

Η νέα γενιά του ιταλικού supercar, plug-in υβριδική με θερμικό κινητήρα V12, δοκιμάζεται εκτενώς από την εταιρεία της Sant' Agata - ενόψει της παγκόσμιας πρεμιέρας της το Μάρτιο του 2023.

Μετά το «κύκνειο άσμα» της τρέχουσας γενιάς με την Ultimae Roadster, Lamborghini έχει επιβεβαιώσει ότι η νέα Aventador θα έχει plug-in υβριδική μονάδα ισχύος, η οποία μάλιστα θα επιτρέπει και την αμιγώς ηλεκτρική κίνηση - τη δυνατότητα να κινείται αποκλειστικά με τους ηλεκτροκινητήρες και με μηδενικούς ρύπους για ορισμένα χιλιόμετρα. Από την άλλη, θα κρατήσει στη ζωή τον δωδεκακύλινδρο κινητήρα - σύμβολο της εταιρείας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι εικόνες και τα videos που έρχονται από τις δοκιμές της καμουφλαρισμένης, πρωτότυπης υβριδικής Aventador στους δημόσιους δρόμους της Ιταλίας πληθαίνουν διαρκώς - και τώρα προστέθηκε ένα ακόμη video σε αυτά, από το κανάλι Varryx.

Πέραν της πολύ ιδιότυπης διάταξης των απολήξεων της εξάτμισης στην ουρά της πρωτότυπης αυτής Aventador, πρόσφατα βγήκαν στην επιφάνεια και «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες του εσωτερικού που απεικόνιζαν στην ψηφιακή οθόνη τη λειτουργία του υβριδικού συστήματος. Επιπλέον, τα κίτρινα αυτοκόλλητα στο ρύγχος και στον πίσω προφυλακτήρα καταδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο αυτοκίνητο διαθέτει ηλεκτρικό κινητήρα.

Όσο για το σχεδιασμό, προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι σαφές από τις «κατασκοπευτικές» εικόνες, αλλά θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η νέα Aventador θα διατηρήσει την κλασσική σφηνοειδή της σιλουέτα, και πιθανώς ότι θα έχει 6 απολήξεις της εξάτμισης πάνω από το διαχύτη. Όλες αυτές οι απορίες του νέου supercar της Sant' Agata θα λυθούν με την παρουσίασή της, τον προσεχή Μάρτιο του 2023.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ