Νέες BMW Σειρά 1 και 2 Gran Coupe ColorVision με περισσότερο χρώμα

BMW ColorVision

Η BMW δημιουργεί τις νέες εκδόσεις ColorVision για τις Σειρά 1 και Σειρά 2 GranCoupe, θέλοντας να δώσει λίγο παραπάνω χρώμα στα μοντέλα της.

Η νέα έκδοση για τα μικρομεσαία μοντέλα της BMW βασίζεται πάνω στην σπορτίφ M Sport επιλογή, όμως φέρει μια σειρά από επεμβάσεις που της χαρίζουν μια όμορφη αισθητική διαφοροποίηση.

Ανάμεσα στα στοιχεία που διαθέτει η έκδοση M Sport, ξεχωρίζουν το πιο δυναμικό εμπρόσθιο τμήμα, ο μαύρος διαχύτης στο πίσω μέρος, αλλά και οι 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου της BMW M σε μαύρο/ασημί φινίρισμα.

BMW Σειρά 2 Gran Coupe
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επίσης, για τα δύο μοντέλα μπορούν να παραγγελθούν ειδικά λογότυπα M 50 Jahre (για τα 50 χρόνια της BMW M), ενώ η M Sport ανάρτηση φέρει και μείωση της απόστασης από το έδαφος κατά 10 χλστ.

Ειδικά τώρα για την έκδοση ColorVision, η BMW δίνει τη δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις αμαξώματος, καθώς επίσης και special χρωματισμών της BMW Individual. O αγοραστής μπορεί να επιλέξει ακόμη και ανάμεσα σε 50 διαφορετικούς χρωματισμούς που έχουν συνοδέψει τη BMW M στην ιστορία της.

BMW Σειρά 1

Στο εσωτερικό, συναντούμε νέες χρωματικές επιλογές με διχρωμία στα ειδικά δέρματα των M Sport καθισμάτων (σε μαύρο/κόκκινο ή μαύρο/λευκό), ενώ υπάρχουν και λογότυπα «Edition». Επιπλέον νέες επενδύσεις συναντούμε στο εσωτερικό, καθώς επίσης και το πακέτο Light που προσφέρει κρυφό φωτισμό και νέες επιγραφές στα μαρσπιέ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι νέες BMW Σειρά 1 και Σειρά 2 Gran Coupe ColorVision μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις εκδόσεις κινητήρων των δύο μοντέλων εκτός της ειδικής BMW 128ti. Θα είναι διαθέσιμες από τον Ιούλιο του 2022.

BMW Σειρά 1

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ