Επίσημο: Αυτή είναι η νέα BMW Σειρά 3

Νέα BMW Σειρά 3

Ανανεωμένη σε σχεδόν όλους τους τομείς επιστρέφει η BMW Σειρά 3, η οποία υιοθετεί ένα νέο σχεδιαστικό πρόσωπο και τεχνολογίες που τη φέρνουν ακόμα πιο κοντά σε ένα πλήρως ψηφιοποιημένο μέλλον.

Το δυναμικό και προηγμένο τεχνολογικά χαρακτήρα της μέχρι σήμερα γνωστής BMW Σειράς 3 επιχειρούν να αναδείξουν οι αναβαθμίσεις που δέχθηκε το δημοφιλέστερο μοντέλο στην ιστορία της βαυαρικής φίρμας.

Η ανανεωμένη έκδοση της BMW Σειράς 3 πρόκειται να ξεκινήσει την πορεία της τον προσεχή Ιούλιο, παρουσιάζοντας αλλαγές τόσο στον σχεδιασμό όσο και στον τεχνολογικό εξοπλισμό της.

Νέα BMW Σειρά 3
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, οι προβολείς και η μάσκα νεφρών έχουν επανασχεδιαστεί ενισχύοντας την οπτική παρουσία του αυτοκινήτου. Οι full-LED προβολείς του βασικού εξοπλισμού είναι τώρα πολύ πιο λεπτοί, με καθαρό περίγραμμα και φώτα ημέρας διατεταγμένα σε σχήμα ανεστραμμένου L για τη δημιουργία μιας αρμονικής και μοντέρνας εμφάνισης.

Το δυναμικό στυλ της Σειράς 3 μπορεί να ενισχυθεί περαιτέρω με το πακέτο M Sport. Αυτό φέρνει νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων ένα κυψελοειδές μοτίβο για τη μάσκα νεφρών BMW, νέα σχεδίαση για την εμπρός και πίσω ποδιά και νέες ζάντες ελαφρού κράματος Μ, με διάμετρο 18 ιντσών και ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων για τον μπροστινό και τον πίσω άξονα.

Νέα BMW Σειρά 3

Στο εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 3 Sedan και της νέας BMW Σειράς 3 Touring ξεχωρίζει η κυρτή οθόνη BMW Curved Display των 14,9 ιντσών, η οποία συνδυάζεται με τον επίσης ψηφιακό πίνακα οργάνων των 12,3 ιντσών διαμορφώνοντας ένα πλήρως ψηφιοποιημένο περιβάλλον.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανασχεδιασμένος επιστρέφει και ο επιλογέας του κιβωτίου Steptronic οκτώ σχέσεων ο οποίος βρίσκεται τοποθετημένος στην κεντρική κονσόλα μαζί με το κουμπί Start/Stop, το πολυχειριστήριο iDrive και τους διακόπτες των προγραμμάτων οδήγησης.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να σημειώσουμε ότι στα μηχανικά μέρη των εκδόσεων της BMW Σειρά 3 δεν έχουν πραγματοποιηθεί ουσιαστικές αναβαθμίσεις, καθώς και ότι όλοι οι κινητήρες στην γκάμα της ανανεωμένης τριάρας συνδυάζονται κατά αποκλειστικότητα με το αυτόματο κιβώτιο των οκτώ σχέσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ