Νέα υβριδική έκδοση για το Citroen C4

Citroen C4 Hybrid

Ένα ήπια υβριδικό σύνολο χωρητικότητας 1,2 λίτρου και απόδοσης 136 ίππων συνιστά την τελευταία χρονικά προσθήκη στη γκάμα του Citroen C4.

Μετά την Peugeot και την Opel, ήρθε η σειρά της Citroen να αποκτήσει στην γκάμα της το νέο, ήπια υβριδικό σύνολο βενζίνης του 1,2 λίτρου.

Ο γνώριμος από το πρόσφατο παρελθόν τρικύλινδος κινητήρας των 1.198 κ.εκ. συνδυάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ 26 ίππων, αποδίδοντας 136 ίππους και 230 Nm ροπής.

Η υβριδική υλοποίηση του ομίλου Stellantis συνδυάζεται κατά αποκλειστικότητα με ένα ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων και υπόσχεται οικονομία καυσίμου, η οποία μπορεί να φτάσει ακόμα και το 20% σε σχέση με τη συμβατική έκδοση του τρικύλινδου κινητήρα του 1,2 λίτρου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκτός των άλλων, το νέο υβριδικό σύνολο της Citroen θα προσφέρει τη δυνατότητα κάλυψης μικρών αποστάσεων -έως και 1 χιλιόμετρο- με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, αρκεί η ταχύτητα κίνησης του αυτοκινήτου να μην ξεπεράσει τα 30 χλμ./ώρα.

Η έναρξη των πωλήσεων του Citroen C4 με το νέο υβριδικό σύνολο των 136 ίππων θα ξεκινήσει το αμέσως επόμενο διάστημα στην ευρωπαϊκή αγορά, σχεδόν παράλληλα με το αντίστοιχο προδιαγραφών Peugeot 408.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ