Νέα εμφάνιση του ελληνικού Chaos – Τι λέει ο δημιουργός του

SP Automotive Chaos

H Spyros Panopoulos Automotive ετοιμάζεται πυρετωδώς για την παρουσίαση του ultracar Chaos και των εξωτικών μηχανικών του μερών.

Δεκατέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που η SPA έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες φωτογραφίες Chaos και σύμφωνα με την ίδια βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία για την επίσημη παρουσίασή του με «σάρκα και οστά».

SPA Chaos 2
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο CEO της SPA, Σπύρος Πανόπουλος, έκανε εχθές μία νέα δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μας παρουσιάζει μία 3D printed παραμετρικής σχεδίασης δαγκάνα φρένων και λεζάντα «Από τα τελευταία κομμάτια επανεκτύπωσης που έμειναν για τα ανταλλακτικά που θα δείξουμε στην παρουσίαση δίπλα από το αυτοκίνητο».

SPA Chaos Brake Caliper

Όπως αντιλαμβάνεστε, η ώρα της παρουσίασης του ελληνικού ultracar Chaos ζυγώνει( ; ) και αυτή την στιγμή η εταιρεία δουλεύει πάνω στα τμήματα που θα το συνοδεύουν και θα επιδεικνύουν την τεχνολογία των σωθικών του στο εκθεσιακό περίπτερο που θα κοσμεί.

SPA Chaos 4
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπενθυμίζουμε ότι, μέσα στους τρισδιάστατα εκτυπωμένους τροχούς διαστάσεων 21”x9” εμπρός και 22”x13” πίσω, θα φωλιάζουν κεραμικοί δίσκοι 482 χλστ. εμπρός και 442 χλστ. πίσω, με τις 3D printed παραμετρικής σχεδίασης δαγκάνες να είναι κατασκευασμένες από τιτάνιο ή μαγνήσιο.

SPA Chaos 3

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η SPA μας προτρέπει να εγγραφούμε σε μια λίστα προτεραιότητας όταν θα έρθει εκείνη η ημέρα που το Chaos θα περάσει στην παραγωγή. Αρκεί ένα όνομα, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι απαραίτητες τραπεζικές συστάσεις ώστε να πραγματοποιήσει κάποιος το πρώτο βήμα και να αποκτήσει, τρόπος του λέγειν, το πρώτο ultracar του πλανήτη με ελληνική υπογραφή.

Διαβάστε επίσης:

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ