Το Chaos επέστρεψε -Λίστα αναμονής και προπαραγγελίες για το ελληνικό υπεραυτοκίνητο των 3.000 ίππων

Chaos

«Χάος» προκάλεσε η είδηση ότι το πρώτο ελληνικό ultracar και ένα από τα ταχύτερα τετράτροχα στον πλανήτη είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελίες μέσα από τον επίσημο ιστότοπο της Spyros Panopoulos Automotive.

Ονομάζεται Chaos, κατάγεται από το Μενίδι και εξελίσσεται κάτω από άκρα μυστικότητα στις εγκαταστάσεις της άσημης Spyros Panopoulos Automotive. O λόγος για το πρώτο και το μοναδικό, για την ώρα, υπεραυτοκίνητο με ελληνικό DNA, το οποίο φιλοδοξεί να σπάσει κάθε υπαρκτό και μη ρεκόρ ταχύτητας σε αυτόν τον πλανήτη.

Το Chaos πρόκειται επί της ουσίας για το προσωπικό στοίχημα του δημιουργού του, Σπύρου Πανόπουλου, o οποίος έχει προαναγγείλει -μεταξύ άλλων- την κατασκευή ενός υδρογονοκίνητου υπεραυτοκινήτου, καθώς και ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου πόλης, το οποίο θα παραχθεί στη χώρα μας και μάλιστα με ρυθμό 10.000 μονάδων ετησίως.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι η ευκολία με την οποία η Spyros Panopoulos Automotive ή αν προτιμάτε ο ίδιος ο Σπύρος Πανόπουλος εκπονεί σχέδια, τα οποία εν πρώτοις προκαλούν την ανάταση του εθνικού μας φρονήματος, σε δεύτερο χρόνο ωστόσο δημιουργούν ερωτηματικά και μάλιστα αναπάντητα για το αν υπάρχουν έστω και ελάχιστες πιθανότητες υλοποίησής τους.

Chaos

Είναι οι συνεχείς αναβολές της πρεμιέρας του πολυδιαφημισμένου Chaos των 3.000 ίππων, οι οποίες δίνουν το έναυσμα στους επικριτές του Σπύρου Πανόπουλο να αμφισβητήσουν ακόμα και την ίδια την ύπαρξη του αυτοκινήτου.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι και σήμερα, δύο ολόκληρα χρόνια μετά την υποτιθέμενη πρεμιέρα του ελληνικού υπεραυτοκινήτου στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το Chaos εξακολουθεί να αγνοείται.

Chaos
ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ουδέποτε το Chaos εμφανίστηκε σε ένα πραγματικό περιβάλλον, ουδέποτε επιχείρησε σε πραγματικές συνθήκες να καταρρίψει κάποιο ρεκόρ, ουδέποτε η Spyros Panopoulos Automotive έδωσε μια απολύτως πειστική απάντηση σχετικά με την εξέλιξη και την κατασκευή του αυτοκινήτου.

Η υπαρκτή… ανυπαρξία του Chaos παρ’ όλα αυτά δεν αποτέλεσε εμπόδιο για την SPA, η οποία πλέον δέχεται και τις πρώτες προπαραγγελίες για το ultracar των 3.000 ίππων μέσα από τον λιτό και ταπεινό ιστότοπο που διατηρεί.

Chaos

Με την κοινότυπο «Be the first», η Spyros Panopoulos Automotive μας προτρέπει να εγγραφούμε σε μια λίστα προτεραιότητας όταν θα έρθει εκείνη η ημέρα που το Chaos θα περάσει στην παραγωγή.

Αρκεί ένα όνομα, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οι απαραίτητες τραπεζικές συστάσεις ώστε να πραγματοποιήσει κάποιος το πρώτο βήμα και να αποκτήσει, τρόπος του λέγειν, το πρώτο υπεραυτοκίνητο με ελληνική υπογραφή.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαβάστε επίσης:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ